ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έρχονται... μαζικά ξένοι VARίστες

Στόχος να ορίζονται σε όσο το δυνατόν περισσότερα ματς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το μπάχαλο που προέκυψε σε σχέση με τη διαιτησία συνεχίζοταν με αμείωτη ένταση τις τελευταίες ημέρες, όμως οι πρώτες ενέργειες εκ μέρους των αρμοδίων ώστε να καταλαγιάσει ο ντόρος και να εξομαλυνθεί, αλλά και να βελτιωθεί η κατάσταση, έγιναν ήδη.

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, στο εναρκτήριο παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Δόξα και Εθνικό, την ευθύνη για το VAR θα την έχει ξένος, και συγκεκριμένα Πορτογάλος, διαιτητής (δες εδώ).

Αυτή είναι μόνο η αρχή. Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, η πρόθεση των αρμοδίων είναι να υπάρχει ξένος VARίστας σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες κάθε αγωνιστική. Μάλιστα, σε αυτήν που έχουμε ενώπιόν μας, όλοι οι χειριστές του VAR θα μας έρθουν απ' τα ξένα.

Με τη συγκεκριμένη ενέργεια, οι αρμόδιοι επιδιώκουν να στηρίξουν τους Κύπριους διαιτητές με την ταυτόχρονη αντιμετώπιση της προκατάληψης που μαστίζει τον χώρο της διαιτησίας. Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο θα αυξηθεί ο ούτως ή άλλως ελλιπής αριθμός διαθέσιμων διαιτητών για τους αγώνες της πρώτης κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΛ είχε καταθέσει επισήμως αίτημα για κάθοδο ξένων διαιτητών για το VAR, με το οποίο είχε συμφωνήσεικαι η πλευρά του Απόλλωνα (δες εδώ).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση