ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εθνικός Άχνας: Η θέση του Κίκη για τη Νότια και τη διαφωνία με Ομόνοια

Δηλώσεις του προέδρου της ομάδας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο τελικός κυπέλλου είναι προ των πυλών με την Ομόνοια και τον Εθνικό να δηλώνουν πως θα παλέψουν για την κατάκτηση του τροπαίου. Στη σημερινή διάσκεψη τύπου, δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί και το θέμα των εισιτηρίων της Νότιας Κερκίδας. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου τοποθετήθηκε επί του θέματος.

Ο ίδιος αρχικά μίλησε για τη σχέση του με τη διοίκηση της Ομόνοιας θυμίζοντας τις επαφές για το γήπεδο του περασμένου καλοκαιριού. «Ο κ. Παπασταύρου γνωρίζει ποια ήταν η θέση μου για την παραχώρηση του γηπέδου. Και οι δύο πλευρές ήμασταν σταθερές στις θέσεις μας. Προσωπικά με τον Δημήτρη (σ.σ. Γρηγόρη) έφτασα μέχρι το πιο ψηλό επίπεδο για να μπορέσει η Ομόνοια να παίξει στο Δασάκι».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στα εισιτήρια της Νότιας σημειώνοντας τα ακόλουθα: «Για την κερκίδα είχαμε πει ότι θα περιμένουμε να δούμε την ανταπόκριση του κόσμου και μετά θα ανοίξουμε τη Νότια. Είχαμε μιλήσει με τον Δημήτρη για να εκμεταλλευτούμε μαζί την κερκίδα. Είχαμε φτάσει σε διαφωνία. Δεν το κάναμε για να χαλάσουν οι σχέσεις μας. Ήταν εις γνώση της Ομόνοιας που προχωρήσαμε και ανοίξαμε. Με βάση το σύστημα που υπήρχε επιλέξαμε να αφήσουμε 1000 θέσεις για να εκμεταλλευτούμε ως Εθνικός. Κανένας δεν κέρδισε, κέρδισε κάτι ο Εθνικός. Είχαμε δικαίωμα γιατί η κερκίδα ήταν για τον Εθνικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Εθνικός Άχνας: Τελευταία Ενημέρωση