ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εκλογές ΚΟΠ: Ετοιμάζεται για να σταθεί απέναντι από τον Κούμα για την Προεδρία

Ο πρώην πρόεδρος του ΚΟΑ και νυν της ΠΑΕΕΚ Κλεάνθης Γεωργιάδης κάνει σοβαρές σκέψεις για να κατέλθει στις εκλογές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το κεφάλαιο των εκλογών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, έρχεται δειλά δειλά στο προσκήνιο μιας και πέραν απ’ τον νυν Πρόεδρο, Γιώργο Κούμα, που θα επαναδιεκδικήσει την εκλογή του, ψήνεται άλλη μια υποψηφιότητα. Πρόκειται για τον πρώην Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και νυν της ΠΑΕΕΚ, Κλεάνθη Γεωργιάδη.

Ο ίδιος τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει τις ζυμώσεις, ώστε να διαφανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την υποψηφιότητα του, ενώ έχει επικοινωνήσει με τον Γιώργο Κούμα ώστε να τον ενημερώσει επί αυτού.

Για την ώρα στην επικοινωνία του με άλλους Προέδρους ομάδων, έχει βρει ανοιχτές πόρτες για συζήτηση, όμως εκ των πραγμάτων θα πρέπει να τους ενημερώσει για το πλάνο κι έπειτα να καταλήξουν στην απόφαση αν θα τον στηρίξουν ή όχι.

Αφού ολοκληρωθούν οι επαφές του Κλεάνθη Γεωργιάδη με τους άλλους Προέδρος τότε θα αξιολογήσει εκ νέου τα δεδομένα που θα έχει ενώπιον του κι αν όντως εξασφαλίσει την απαραίτητη στήριξη θα δηλώσει επίσημα την υποψηφιότητα του.

Στις επόμενες μέρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις στο όλο θέμα, με τον Κλεάνθη Γεωργιάδη να επιβεβαιώνει την πρόθεση του, αλλά την ίδια ώρα να αναμένει την κατάληξη που θα έχουν οι συναντήσεις με τους άλλους Προέδρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση