ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κίνδυνος για άμεσο κλείσιμο του Τσιρείου Σταδίου

Ξαφνικά εμπόδια και πιθανότητα να μην διεξαχθεί ξανά ποδοσφαιρικός αγώνας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σημαντικό πρόβλημα φαίνεται πως προκύπτει με το Τσίρειο Στάδιο, με τον ΓΣΟ που έχει την ευθύνη να προσκαλεί τα ΜΜΕ σε δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα «Κλείσιμο Τσιρείου σταδίου για ποδοσφαιρικούς αγώνες». Η δημοσιογραφική διάσκεψη, είναι προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη (9/12) το μεσημέρι στις 12:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΓΣΟ.

«Θέμα: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΣΙΡΕΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. Σας προσκαλούμε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που θα λάβει χώρα αύριο Πέμπτη 9/12/2021 και ώρα 12:00μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο ΓΣΟ, στο Τσίρειο Στάδιο, σχετικά με το πιο πάνω θέμα», σημειώνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προκύπτει θέμα με την ασφαλιστική εταιρεία που έχει την ευθύνη για την ασφάλεια στο Τσίρειο Στάδιο, η οποία θα ακυρώσει τη συμφωνία με τον ΓΣΟ, λόγω των προβλημάτων στατικότητας που έχει το γήπεδο (η θέση του ΓΣΟ είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα). Θέμα επίσης υπάρχει και με τον φωτισμό του γηπέδου, κάτι το οποίο δεν είναι τωρινό, αλλά χρονολογείται.

Τα προβλήματα που αναφέρουμε πιο πάνω, κυρίως αυτό με την ασφάλεια, είναι πολύ σημαντικά και αν δεν βρεθεί λύση, τότε το Τσίρειο θα κλείσει άμεσα για ποδοσφαιρικούς αγώνες, εξέλιξη που θα αφήσει «άστεγες» τις τρεις ομάδες της πόλης, ΑΕΛ, Απόλλωνα και Άρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Έξτρα καμπανάκι…

ΑΠΟΕΛ: Έξτρα καμπανάκι…

Μπορεί να παίζουν με τον ουραγό οι «γαλαζοκίτρινοι» όμως τυχόν εφησυχασμός θα αποβεί καταστροφικός
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΕΛ