ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:32
 

ΚΟΠ: Αποφάσεις για τις αναβολές

Πάμε για αλλαγές μετά τα playoffs των κυπέλλων Ευρώπης

Newsroom 24sports

Το κεφάλαιο «αναβολές αγώνων» άνοιξε στη συνεδρία της Ε.Ε. της ΚΟΠ τη Δευτέρα(30/9) και μέσα από την ενημέρωση που προκύπτει είναι πιθανό το ενδεχόμενο να προκύψουν αλλαγές στο υφιστάμενο πλαίσιο.

Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια των play offs ορίζονται οι δυο πρώτες αγωνιστικές, με την πρεμιέρα στο ενδιάμεσο των δυο αγώνων και τη δεύτερη αγωνιστική αμέσως μετά τους επαναληπτικούς.

Η κοινή συνισταμένη αφορά στο γεγονός πως κατά τη διάρκεια των play offs των κυπέλλων Ευρώπης οι διευκολύνσεις πρέπει να συνεχίσουν να παρέχονται αλλά εντός των ομίλων δρομολογούνται αλλαγές.

Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια των play offs ορίζονται οι δυο πρώτες αγωνιστικές, με την πρεμιέρα στο ενδιάμεσο των δυο αγώνων και τη δεύτερη αγωνιστική αμέσως μετά τους επαναληπτικούς.

Αυτό που συζητείται να αλλάξει, είναι το κομμάτι που αφορά στο δικαίωμα μιας ομάδας να αναβάλλει παιχνίδι που έπεται αγώνα της στην Ευρώπη και αμέσως μετά ακολουθεί διακοπή εθνικών ομάδων.

Στη συνεδρία συζητήθηκε και το θέμα του σούπερ καπ, όπου επικρατούσα άποψη είναι πως πρέπει να βρεθεί τρόπος να διεξάγεται σε ημερομηνία που δε θα επηρεάζει το πρωτάθλημα ή τις υποχρεώσεις των ομάδων μας στην Ευρώπη.

Η ενημέρωση της ΚΟΠ:

Στη σημερινή συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ συζητήθηκε εκτενώς το θέμα διεξαγωγής του αγώνα Super Cup. Έγινε ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών της Επιτροπής κυρίως για το πότε θα πρέπει να διεξάγεται ο αγώνας, χωρίς να επηρεάζεται η προσπάθεια των ομάδων μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και χωρίς να διακόπτεται το Πρωτάθλημα.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα της αναβολής αγώνων για σκοπούς διευκόλυνσης των ομάδων μας που συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κοινή συνισταμένη είναι πως, θα πρέπει να συνεχίσουν να παρέχονται οι διευκολύνσεις, όταν οι ομάδες αγωνίζονται στα play-off του Champions ή του Europa League, όμως θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στην προκήρυξη σε σχέση με το δικαίωμα των ομάδων να ζητούν αναβολή αγώνων όταν αγωνίζονται στους ομίλους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Τελικές αποφάσεις και για τα δύο θέματα θα ληφθούν σύντομα, αφού πρώτα αξιολογηθούν και μελετηθούν οι εισηγήσεις που τέθηκαν στη συζήτηση.

www.cfa.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου  |  21:53

Μπήκαν σε κόντρα Χριστοδουλίδης – ΑΚΕΛ για την εξωτερική πολιτική

«Όταν όμως ο πεθερός πλήρωνε την προεκλογική Χριστόφια στη Λεμεσό το 2008 με την ελπίδα πως θα τον διόριζε ...»
Rikkos  |  17:01

Εξοφλήθηκαν τα ακριβά δάνεια της κρίσης

«ΛΗΨΕΤΕ ΚΑΡΤΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΑΤΜ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΗΜΕΙΑ Μπορείτε να χαράξετε και να συνδεθείτε ...»
MARK DOROTHY  |  16:58

Εξοφλήθηκαν τα ακριβά δάνεια της κρίσης

«Get ATM Raw Card and Make it Complete You can hack and log on to ATMs without having to carry it Arms. ...»
MARK DOROTHY  |  16:53

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X