ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΚΟΠ: Έτοιμη για αγορά 3ου συνεργείου VAR

Ενόψει της νέας σεζόν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε προσπάθειες για εξασφάλιση τρίτου συνεργείου VAR βρίσκεται η ΚΟΠ ενόψει της νέας σεζόν, καθώ είναι γεγονός ότι τα δύο βαν δεν είναι αρκετά για τις ανάγκες του πρωταθλήματος και δυσκολεύουν την διεξαγωγή των αγώνων.

Στόχος της ομοσπονδίας είναι να μπορούν να διεξάγονται τρία παιχνίδια μέσα στην ίδια μέρα κάτι που μέχρι τώρα είναι ανέφικτο με τα δύο VAR. Επίσης, με την έλευση τρίτου VAR θα μπορεί μια αγωνιστική να ολοκληρωθεί σε τρεις μέρες και όχι σε τέσσερις όπως γίνεται τώρα.

Εφόσον τελεσφορήσουν οι προσπάθειες της ΚΟΠ, από του χρόνου θα μπορούν να ορίζονται τρία παιχνίδια την ίδια μέρα και δύσκολα θα βλέπουμε ορισμούς αγώνων σε πάνω από δύο καθημερινές. Οι επτά αγώνες κάθε αγωνιστικής θα μπορούν να ορίζονται ως εξής: τρεις Σάββατο, τρεις Κυριακή και ένας ή Δευτέρα ή Παρασκευή. Συνεπώς, δύσκολα θα βλέπουμε αγώνες μέρες όπως η Τρίτη και η Πέμπτη όπως συνηθίσαμε φέτος.

Οι πιθανότητες να εξασφαλιστεί το τρίτο συνεργείο από του χρόνου είναι αυξημένες, εξέλιξη που αν προκύψει θα λύσει αρκετά προβλήματα και θα μειώσει τις «φωνές» των ομάδων για ορισμούς των αγώνων τους σε αντιεμπορικές μέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση