ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα εγκαίνια του «Αλφαμέγα Stadium» (βίντεο)

Ιστορική η σημερινή μέρα για τη Λεμεσό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το νέο Στάδιο της Λεμεσού, το "Στάδιο Άλφα Μέγα" όπως έχει ονομαστεί, εγκαινιάζεται σήμερα (στις 19:30) από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και μια νέα εποχή αρχίζει για το ποδόσφαιρο της Λεμεσού, τις τρεις ομάδες που θα το χρησιμοποιούν ως έδρα τους αλλά και για το Κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Η ΑΕΛ, ο Απόλλων και ο Άρης ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο νέο ποδοσφαιρικό τους σπίτι και μαζί και οι χιλιάδες φίλαθλοί τους που ανυπομονούν να ζήσουν την ποδοσφαιρική εμπειρία του νέου, υπερσύγχρονου σταδίου της Λεμεσού.

Η ιστοσελίδα μας θα σας μεταφέρει όλα όσα θα λάβουν χώρα στο Κολόσσι:

20:11 Χαιρετισμός από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.

20:04 Προβολή βίντεο με την πορεία υλοποίησης του γηπέδου.

20:02 Ολοκληρώθηκε ο αγιασμός.

19:53 Υπό έντονη βροχή τελείται ο αγιασμός.

19:51 Αγιασμός απο΄ τον Μητροπολίτη Λεμεσού, κ. κ. Αθανάσιο.

19:38 Αρχίζει η εκδήλωση.

13:36 Νίκος Ανασταδιάδης: «Είναι μια συγκίνηση μετά από οκτώ χρόνια προσπαθειών να έρχεται για τα εγκαίνια ενός σταδίου που θα εξυπηρετεί τις τρεις ομάδες της Λεμεσού. Έπραξα το καθήκον μου, όχι μόνο για το στάδιο της Λεμεσού αλλά γενικότερα στον κόσμο του αθλητισμού μετά από σωρεία αποφάσεων της κυβέρνησης. Όταν υπάρχει αποφασιστικότητα και βούληση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί το οτιδήποτε».

13:34 Αφίχθηκε μόλις τώρα ο Νίκος Αναστασιάδης.

19:31 Περίπου 600 προσκεκλημένοι βρίσκονται απόψε στο «Αλφαμέγα Stadium» για τα εγκαίνια.

19:30 Αναμένεται από στιγμή σε στιγμή o ΠτΔ.

19:27 Ανδρέας Μιχαηλίδης: «Χαιρόμαστε που ήρθε αυτή η ευλογημένη μέρα, θέλουμε να τη χαρούμε. Θα τελειώσει και αυτό το πήγαινε έλα για τους Λεμεσιανούς φιλάθλους για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αισθανόμαστε πολύ περήφανοι που το παραδίδουμε στα χέρια των ομάδων και εύχομαι το καλύτερα. Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το έργο, τον ΠτΔ, τις τρεις ομάδες της Λεμεσού. Χαιρόμαστε πάρα πολύ».

19:18 Δήλωση από τον Λύσανδρο Λυσάνδρου από πλευράς Άρη: «Συναισθήματα χαράς. Ένα όμορφο γήπεδο. Να το χαρούμε και να το διατηρήσουμε. Να το χαρούν οι Λεμεσιανοί και γενικά όλοι οι φίλαθλοι της Κύπρου. Ασπαζόμαστε την άποψη του κ. Σοφοκλέους. Θα γιορτάσουμε σήμερα και από αύριο αυτά που πρέπει να γίνουν θα γίνουν. Εύχομαι και στις τρεις ομάδες της Λεμεσού πολλά τρόπαια και χαρές«».

19:11 Σημαντικές τοποθετήσεις από τον Ανδρέα Σοφοκλέους: «Ήρθαμε στο νέο μας σπίτι που θα φιλοξενηθούμε, δεν είναι δικό μας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μας παράπονο. Με ένα μεγάλο κόστος οι ομάδες της Λεμεσού θα φιλοξενηθούν. Το αίτημα μας είναι στο τραπέζι. Θέλουμε να λάβουμε ότι έλαβαν ή θα λάβουν τα άλλα σωματεία για να κάνουμε δικό μας σπίτι. Πρέπει να συζητήσουμε πολλά θέματα που αφορούν τα γηπεδικά των ομάδων και το γήπεδο αυτό. Συγχαίρω τον κόσμο της ΑΕΛ, είναι οι πιο ένθερμοι στην Κύπρο. Είναι ένα στολίδι το γήπεδο και όπως το παραλάβαμε, θα πρέπει να το παραδώσουμε όταν θα φύγουμε. Έχουμε υποχρέωση να επενδύσουμε πάρα πολλά για να μην καταντήσει όπως το Τσίρειο».

19:00 Σύντομη τοποθέτηση του Νίκου Κίρζη: «Εδώ και δέκα χρόνια προσπαθούμε να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα και σήμερα μπαίνουμε στο νέο γήπεδο. Για εμένα προσωπικά όλοι οι κόποι των τελευταίων δέκα χρόνων καρποφορούν. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον ΠτΔ Νίκο Αναστασιάδη». 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση