ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:46
 

Αναβολή στο πρωτάθλημα B' κατηγορίας

Με παρέμβαση και από UEFA

Newsroom 24sports

Πολύ σοβαρές εξελίξεις προκύπτουν στη Β’ κατηγορία, μετά και τα όσα έγιναν και αφορούν στην αναμέτρηση του Οθέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η ένσταση που υπέβαλε ο Ολυμπιακός έφερε τη μη συνέχιση του αγώνα όπως είχε οριστεί, γεγονός που προκάλεσε την οργή του Άρη που ζήτησε επιτακτικά την αναβολή του πρωταθλήματος μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Όπως πληροφορούμαστε, αυτό ακριβώς είναι που θα συμβεί καθώς και στην ΚΟΠ κρίνουν πως η κατάσταση είναι ιδιαίτερα σοβαρή και πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και από την UEFA υπήρξε σχετική παρέμβαση για όσα γίνονται στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα με τους φακέλους που συνεχώς αποστέλλονται από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία προς την ΚΟΠ.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ:

«Άμεση αναστολή του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας αποφάσισε σήμερα ομόφωνα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, η οποία παραπέμπει την απόφασή της προς επικύρωση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή στη σημερινή της συνεδρία εξέτασε εκτενώς το θέμα του επαναλαμβανόμενου φαινομένου αγώνων του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, που όπως προκύπτει από εκθέσεις που αποστέλλονται από την UEFA, ενδέχεται να υπήρξε προσυνεννόηση αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, μέχρι να αποφασιστεί η επανέναρξη του Πρωταθλήματος, η ΚΟΠ, σε συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα της UEFA, θα προχωρήσει στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για αποτροπή παρόμοιων φαινομένων.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, στην επόμενη συνεδρία του θα προχωρήσει στη λήψη απόφασης για αλλαγές στη δομή του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020».

ΣΧΟΛΙΑ

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ

_(*?*)_
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

X