ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ευσταθίου: «Ζητήσαμε να παίξουμε στο ΓΣΠ με Ανόρθωση»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε εκ μέρους της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, ο Αδάμος Ευσταθίου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκτελεστικός γραμματέας και επικεφαλής του σωματείου της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Αδάμος Ευσταθίου και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του 24sports για αίτημα της ομάδας του να αγωνιστεί στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. (δες ΕΔΩ)

Τα κυριότερα σημεία:

Για το θέμα έδρας για το κύπελλο και τις πληροφορίες του 24sports για το ΓΣΠ: « Αυτό που ισχύει, και είναι καλό να προλαβαίνουμε πριν να γίνουν, και η πρόληψη για να μην έχουμε κάποια φαινόμενα στα γήπεδα. Θα παίξουν δυο ομάδες με κόσμο με οργανωμένους οπαδούς σε γήπεδο που έχει καιρό να φιλοξενήσει τέτοιου είδους παιχνίδι. Σαν σωματείο δεν μας συμφέρει οικονομικά. Θα πρέπει μάλλον να πάμε σε ένα γήπεδο. Από δική μας πλευράς έγινε αυτό. Έχουμε μιλήσει με όλους αλλά δεν έχουμε επίσημη θέση. Σε στάδιο με περισσότερη ασφάλεια θα ήταν καλύτερα. Έχουμε προτείνει το ΓΣΠ λόγω του ότι θα πρέπει να γίνει το παιχνίδι στην Λευκωσία και είναι το καταλληλότερο γήπεδο. Περιμένουμε από τα γήπεδα απάντηση. Όταν βρεθεί καταλληλότερο στάδιο, θα δούμε, δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο γήπεδο από το ΓΣΠ. Στην Λευκωσία δεν υπάρχει άλλο γήπεδο, τίθενται ζητήματα για εκτός Λευκωσίας».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Σαν σωματείο έχουμε κάποιες διαφωνίες, έχουμε προτείνει κάποιες τροποποιήσεις, για το μητρώο οπαδού. Εμείς λέμε να περάσει σε κάθε σωματείο και είναι λάθος όπως είναι τώρα»

Για την παρουσία φιλάθλου : «Όχι, αφού ισχύει η κάρτα φιλάθλου. Έχουμε προτείνει να μας δοθεί δυνατότητα να μπει ο κόσμος με ονομαστικά εισιτήρια που θα κατέχει το σωματείο μας. Έχουμε κάνει αίτημα και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Είναι λίγο κοροϊδία όταν βγαίνει μετα η Αστυνομία να γυρεύει άτομα».

Σε περίπτωση ανόδου της ομάδας: «Θα εξακολουθήσουμε να έχουμε θέση ενάντια στην κάρτα φιλάθλου. Θα προσπαθήσουμε να γίνουν οι αλλαγές που προτείνουμε. Δύσκολα αλλάζει η απόφαση».

Για το πρωτάθλημα: «Έχει 5-6 ομάδες που θα κυνηγήσουν την άνοδο. Η ομάδα μας φαίνεται να είναι εκεί και έχουμε κάνει καλή δουλειά το καλοκαίρι έχουμε ενισχυθεί και θα το κάνουμε και τώρα με δύο μεταγραφές¨.

Για την ενίσχυση: «Επιθετική γραμμή, με σεντερ φόρ και ένα παίχτη για το κέντρο».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Πριν από μερικά χρόνια παίζαμε στο Αγροτικό και τώρα στους «16» με την Ανόρθωση αυτό είναι μεγάλο επίτευγμά. Αλλά δεν αλλάζει ο στόχος».

Για τον Παπαστυλιανού: «Εξαιρετικός χαρακτήρας και μας πρόσφερε πολλά, έχει όρεξη και είναι χαρά μας που βλέπουμε να τον ζητά μια μεγάλη ομάδα».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση