ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νίκος Λοϊζίδης: «Συντηρούνται ψηφοθηρικά συμφέροντα...»

«Κάποιοι σύνδεσμοι φιλάθλων έχουν ξεφύγει, έχουν γίνει τρομοκρατικές οργανώσεις»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Άλλη μια φορά οι αρμόδιοι φορείς καλούνται να τρέξουν πίσω από τα γεγονότα κυνηγώντας τους κουκουλοφόρους που τα έκαναν «Γης Μαδιάμ», στο στάδιο «Ελευθερία», την Κυριακή 26 Μαρτίου, στο πλαίσιο του καλαθοσφαιρικού αγώνα για τα ημιτελικά του κυπέλλου ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ανόρθωση.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, ο πρόεδρος του κλάδου αστυνομικού σώματος της συντεχνίας «Ισότητα», Νίκος Λοϊζίδης έκανε λόγο για ψηφοθηρικά συμφέροντα τονίζοντας πως, «Συντηρούνται συμφέροντα… με τους οπαδούς, τους φιλάθλους. Συντηρούνται ψηφοθηρικά συμφέροντα από όλα τα κόμματα, δεν βγάζω κανένα έξω. Κάποιοι σύνδεσμοι φιλάθλων έχουν ξεφύγει, έχουν γίνει τρομοκρατικές οργανώσεις».

Εν συνεχεία, ο κος Λοϊζίδης σε έντονο ύφος προειδοποίησε: «Είναι η τελευταία φορά και προειδοποιώ, που δεν θα κάνω χρήση δημοσίευσης ονόματος παρέμβασης… Απλά θα το πω ξεκάθαρα, δεν πρόκειται να θυσιαστεί κανένας συνάδελφος για τις παρεμβάσεις του οποιουδήποτε. Δεν πρόκειται να έχω ξανά την έγνοια της ανθρώπινης ζωής. Θα παραμείνω ως εδώ και θα τα πούμε σε λίγες μέρες».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Η αθλήτρια του τζούντο εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ