ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Κατσαντώνης... φωνάζει

Στην πρώτη του γεμάτη σεζόν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Κατσαντώνης στην πρώτη του γεμάτη σεζόν στο Κυπριακό πρωτάθλημα δείχνει πως μπορεί να φθάσει ψηλά. Σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος φέτος μετρά 12 τέρματα και 5 ασίστ και αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία σημείο αναφοράς.

Ο Κύπριος επιθετικός κέρδισε επάξια θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας των Πολεμιδιών και ενώ είχε να συναγωνιστεί ποιοτικούς παίχτες, όπως οι Σουκ και Φουρ που αποχώρησαν. Το ότι δεν σκοράρει απλά αλλά δημιουργεί επίσης, είναι άλλο ένα θετικό σημείο. Συγκεκριμένα έχει μοιράσει πέντε ασίστ, ενώ αποτελεί μια διαρκής απειλή για όποια άμυνα βρεθεί απέναντι του.

Συγκεκριμένα, έχει συμμετοχή στα 17 από τα 36 γκολ που πέτυχε η ομάδα του στο πρωτάθλημα, δηλαδή εμπλοκή γύρω στο 50%. Και όλα αυτά σε μόλις 25 συμμετοχές (17 ως βασικός) και 1709 λεπτά συνολικά στη σεζόν.

Επομένως, αυτή είναι η χρονιά του Ανδρέα Κατσαντώνη, με τον Κύπριο φορ να κοιτάζει... Εθνική και να ψάχνει άλλη μια ευκαιρία σε μεγάλη ομάδα. Η δουλειά του στις προπονήσεις αποδίδει και οι αριθμοί καθώς και οι εμφανίσεις του με την ομάδα των Πολεμιδιών δείχνουν ξεκάθαρα ότι είναι σε θέση να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση