ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:46
 

Ο Μπερτράντ Λαγιέκ αντικαθιστά το Χανς Ρέικβαρτ!

Θα τον αντικαταστήσει στην Προεδρία της Επιτροπής Διαιτησίας με τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου

Newsroom 24sports

Ανακοινώθηκε η απόφαση για πρόσληψη του Γάλλου Bertrand Layec στις πρωινές εργασίες του Ενδιάμεσου Σεμιναρίου Διαιτησίας για διαιτητές και βοηθούς διαιτητές κατηγορίας Elite, καθώς και για παρατηρητές. Στην έναρξη του Σεμιναρίου, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς μετέφερε χαιρετισμό του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόδληψη του Γάλλου.

Ο κ. Layec θα αντικαταστήσει τον Χανς Ρέικβαρτ στην Προεδρία της Επιτροπής Διαιτησίας με τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Αναλυτικά ο χαιρετισμός που ανέγνωσε ο κ. Μυλωνάς:

«Κυρίες και Κύριοι καλημέρα σας,
Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και παρακαλώ όπως μου επιτρέψετε να μεταφέρω τον χαιρετισμό του Προέδρου της ΚΟΠ, κ. Γιώργου Κούμα.

Το σημερινό ενδιάμεσο σεμινάριο Κατηγορίας Elite αποτελεί ένα ακόμη σταθμό στη προσπάθεια που καταβάλει τα τελευταία χρόνια η Ομοσπονδία για αναβάθμιση του επιπέδου επιμόρφωσης Διαιτητών, Βοηθών Διαιτητών, Παρατηρητών Διαιτησίας και Εκπαιδευτών.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι Ομοσπονδίες όπως και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου είναι υποχρεωμένες να επικεντρώνονται στη διατήρηση υψηλού επιπέδου στο τομέα της διαιτησίας κάτι που αντανακλά και γενικότερα στο θέαμα και την γενικότερη επιτυχία των διοργανώσεων.

Είμαι βέβαιος για την επιτυχία του σεμιναρίου και πιστεύω πως και σε άλλες περιπτώσεις έτσι και στη προκειμένη περίπτωση το επόμενο διήμερο θα είναι άκρως ενδιαφέρον και εποικοδομητικό για όλους σας, με κοινό στόχο τη βελτίωση και την καλύτερη δυνατή παρουσία της διαιτησίας στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ήδη μπήκαμε στη τελική ευθεία των Πρωταθλημάτων μας και γνωρίζετε πολύ καλά τόσο οι διαιτητές όσο και οι παρατηρητές ότι από τη δική σας καλή απόδοση θα καθοριστεί σε ένα σημαντικό βαθμό η ομαλή ολοκλήρωση τους.

Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι η Ομοσπονδία μετά από σοβαρή μελέτη έλαβε απόφαση για το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον κ. Hans Reijgwart στην Προεδρία της Επιτροπής Διαιτησίας. Πρόκειται για τον Bertrand Layec τον οποίο θα έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε τις επόμενες ώρες στο πλαίσιο του σεμιναρίου.

Σας ευχαριστώ άλλη μια φορά για την παρουσία σας και εκ νέου σας καλώ να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων, κάτι που αρμόζει στο καθήκον που επιτελείται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Brexit: Αποσύρθηκε από την ψηφοφορία η συμφωνία Τζόνσον

«Αν θέλουν να φύγουν, ας πάνε συτο καλό, θέλουν να μείνουν ας μείνουν σαν καλά παιδιά. Εμάς να μας αφήσουν ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:36

Μειώθηκε κατά 10% το προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου

«Δυστυχως θα ακολουθησει και αλλο σχεδιο σε ενα χρονο ! Οι υπεραριθμοι ειναι πολυ περισσοτεροι !»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:58

Μειώθηκε κατά 10% το προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου

«Δυστυχως θα ακολουθησει και αλλο σχεδιο σε ενα χρονο ! Οι υπεραριθμοι ειναι πολυ περισσοτεροι !»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:58

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X