ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Οι ποδοσφαιριστές διαφωνούν με τη διεξαγωγή του τελικού μετά τη 31η Μαΐου»

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΠ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με ανακοίνωση του, ο ΠΑΣΠ γνωστοποιεί πως οι ποδοσφαιριστές των ομάδων δεν επιθυμούν ο τελικός του κυπέλλου να πραγματοποιηθεί μετά την 31η Μαΐου η οποία είναι η επίσημη τελευταία ημέρα ολοκλήρωσης της σεζόν. Παράλληλα υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από τους ποδοσφαιριστές για την πιθανότητα αλλαγής του προγραμματισμού των αγώνων του πρώτου γκρουπ πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Μόλις ολοκληρώθηκε η έκτακτη διαδικτυακή συνάντηση του ΠΑ.Σ.Π. με τους αρχηγούς των ομάδων που συμμετέχουν στους ημιτελικούς του κυπέλλου και τους αρχηγούς των ομάδων που αγωνίζονται στο πρώτο γκρουπ πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων δεν επιθυμούν ο τελικός του κυπέλλου να πραγματοποιηθεί μετά την 31η Μαΐου η οποία είναι η επίσημη τελευταία ημέρα ολοκλήρωσης της σεζόν. Παράλληλα υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από τους ποδοσφαιριστές για τη πιθανότητα αλλαγής του προγραμματισμού των αγώνων του πρώτου γκρουπ πρωταθλήματος.

Ο ΠΑ.Σ.Π. θεωρεί ότι η όποια απόφαση πραγματοποίησης του τελικού τον Ιούνιο είναι παράνομη και δημιουργεί τεράστια προβλήματα σε μεγάλη μάζα ποδοσφαιριστών βάσει των συμβολαίων τους. Επίσης αν μετατεθεί η ολοκλήρωση του πρώτου γκρουπ κατά μία εβδομάδα θα επηρεάσει τον προγραμματισμό των διακοπών των ποδοσφαιριστών και ιδιαίτερα των διεθνών οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να έχουν την απαραίτητη ξεκούραση πριν τις εθνικές υποχρεώσεις τους και την έναρξη της νέας σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση