ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια 29Μ: Έχει δικαίωμα στο όνειρο γιατί έδειξε ότι μπορεί!

Η ομάδα του Κύπριου παίκτη έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει την άνοδο στην Α' Κατηγορία

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια 29ης Μαΐου διανύει μία εξαιρετική πορεία στη Β’ Κατηγορία όντας στην 6η θέση της βαθμολογίας και στο -2 από την 3η θέση που οδηγεί στα μεγάλα σαλόνια.

Οι «πράσινοι» με τον εκπληκτικό κόσμο που διαθέτουν αλλά και το γεμάτο ρόστερ τους διεκδικούν με μεγάλες αξιώσεις την άνοδο τους στην Α’ Κατηγορία και έχουν το οποιοδήποτε δικαίωμα με το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που παίζουν να ονειρεύονται την μεγάλη κατηγορία.

Το σημαντικό γεγονός που αξίζει αναφορά για το ρόστερ της Ομόνοιας είναι ότι το σύνολο των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν από την ομάδα είναι όλοι Κύπριοι παίκτες εξαιρουμένου του Ζόρντι Γκόμεθ που πλέον με τα πέντε χρόνια παρουσίας στο νησί μας θεωρείται «δικός μας».

Το ρόστερ της Ομόνοιας αποτελείτε από 27 παίκτες εκ των οποίω οι 26 είναι Κύπριοι και μάλιστα διαχρονικά η ομάδα έχει ως ιδεολογία της, την αποκλειστική στήριξη Κυπρίων παικτών. Οι «πράσινοι» πραγματοποιούν αυτή την εξαιρετική πορεία και βασίζονται σε Κύπριους ποδοσφαιριστές, αποδεικνύοντας ότι ο γηγενής παίκτης μπορεί φτάνει να βρεθεί ομάδα να πιστέψει σε αυτόν και να του δώσει ευκαιρίες.

Στην Ομόνοια 29Μ αρκετοί παίκτες έχουν κερδίσει την προσοχή, όπως ο τερματοφύλακας Μιχάλης Παπαστυλιανού, ο Κρίστιαν Φότι, ο Σιών Ιωάννου, ο Νικόλας Ματθαίου ο Ανδρέας Αρτεμίου που μάλιστα ανανέωσε και το συμβόλαιο του πρόσφατα, ο Απόλλωνας Βασιλείου, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με έξι γκολ μαζί με τον Θεοδόση Κύπρου που διανύει και αυτός μια πολύ καλή σεζόν. Φυσικά υπάρχει και η εμπειρία στην ομάδα που δίνει μεγάλη βοήθεια και κάνει τη διαφορά, όπως οι Παντελής Κονομής, Δημήτρης Φροξυλιάς, Σωτήρης Φοινίρης, Κωνσταντίνος Δημητρίου και Αδάμος Αντρέου. Πολύ καλή σεζόν πραγματοποιούν επίσης και οι νεαροί Γιώργος Σπύρου και Λεωνίδας Κονομής.

Μπορεί η ομάδα σε μία φάση να έδειξε λίγη κόπωση, όμως η διοίκηση χειρίστηκε σωστά την κατάσταση, επέλεξε τον σωστό προπονητή για να αντικαταστήσει τον Απόστολο Μακρίδη που αποφάσισε να αποχωρήσει, δίνοντας στον Γιάννο Λυμπουρή το τιμόνι και από τότε η Ομόνοια βαδίζει από το καλό στο καλύτερο.

Σίγουρα ακόμη η ομάδα δεν έχει πετύχει κάτι, όμως με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται την άνοδο της στην Α’ Κατηγορία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση