ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Φαμπιάνο: Το σήριαλ που παίζει με τα νεύρα όλων

Τον… ατέλειωτο έχει η υπόθεση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μένει, φεύγει, ξαναφεύγει, συζητά και... πάει το βιολί. Ετσι συνεχίζεται το σήριαλ της παραμονής ή όχι του Φαμπιάνο στην Ομόνοια.

Ο παίκτης δηλώνει ότι θέλει να μείνει στην Ομόνοια -που τον θέλει με… χίλια- ο μάνατζερ του λέει ότι συζητούν με την Ομόνοια για τριετή επέκταση του συμβολαίου, ενώ εδώ και μήνες εξ’ Ελλάδος συνάδελφοι έχουν καταντήσει το Βραζιλιάνο... μαϊντανό του μετεγγραφικού ρεπορτάζ των Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΑΕΚ.

Απ' ότι γίνεται κατανοητό μόνο ο Ολυμπιακός έχει την οικονομική δυνατότητα να εκφράσει πρακτικά το ενδιαφέρον. Αν τελικά φύγει ο Σα…

Έχει κουράσει το σίριαλ  και ο κόσμος της Ομόνοιας εκνευρίζεται. Γιατί βλέπει την ομάδα του να είναι έτοιμη για νέες προκλήσεις -εντός και κυρίως εκτός συνόρων-, αλλά να μπουρδουκλώνεται από έξωθεν παρεμβάσεις που δημιουργούν ζήτημα που εν πολλοίς είναι εκτός ελέγχου. Για τον απλούστατο λόγο ότι σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός θελήσει να εντάξει το Βραζιλιάνο γίγαντα στο δυναμικό του, αυτό θα γίνει.

Όπως αναφέρεται σε χθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr τα χρήματα που δίνει η Ομόνοια στον παίκτη είναι... «Χρήματα που μπορεί να καλύψει για… πλάκα ο Ολυμπιακός και να προσφέρει ακόμα, ακόμα και τα διπλά για να φέρει τον Βραζιλιάνο κίπερ στον Πειραιά».

Αυτό που ισχύει στην περίπτωση είναι το εξής: Αν είναι να γίνει η μετεγγραφή να γίνει μια ώρα αρχύτερα. Ας μην ακολουθήσουν κι άλλα... επεισόδια!

Το ιδανικό είναι η υπόθεση να κλείσει άμεσα , είτε θετικά είτε αρνητικά για να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη και -κυρίως- να προχωρήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Η ομάδα άρχισε την προετοιμασία της, σε ένα μήνα και κάτι δίνει τον πρώτο της Ευρωπαϊκό αγώνα και το θέμα πρέπει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση