ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Κάνει πρόβα για τις 18 Μαΐου

Συναντά εκτός έδρας την «ΠάφοςFC» (7μμ)

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το ότι η Ομόνοια έχει στραμμένο το μυαλό στο μεγάλο ραντεβού της 18ης Μαΐου είναι δεδομένο. Σύσσωμο το «πράσινο» οικοδόμημα περιμένει πως και πως την αναμέτρηση αυτή.

Είναι όμως δεδομένο και κάτι άλλο. Ότι σήμερα στο «Στέλιος Κυριακίδης» στοχεύει στη νίκη ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για το ματς σε αντίθεση με την Πάφος FC που θέλει τo συγκεκριμένο αποτέλεσμα για να εξασφαλίσει την τέταρτη θέση.

Είναι το ματς αυτό η τελική πρόβα πριν τον τελικό και ο Γιάννης Αναστασίου θέλει αυτή η πρόβα να είναι χρήσιμη για το μεγάλο ματς. Οι εκτιμήσεις θέλουν τον Ελλαδίτη κόουτς να προβαίνει σε rotation που θα στοχεύει στο να παρουσιάσει την ομάδα όσο πιο φρέσκα και αγωνιστικά έτοιμη γίνεται, για τον τελικό.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Κυριακίδη , Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλή , Αλιούμ, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλο, Χαμάς, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Παντελή.

Τα εισιτήρια για την Ανατολική κερκίδα έχουν εξαντληθεί και δεν θα αργήσουν να εξαντληθούν και τα υπόλοιπα.Τα εισιτήρια που αναλογούν στον κόσμο της Ομόνοιας είναι 8967, αριθμός μικρός για να ικανοποιήσει τον κόσμο της.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση