ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Στην πόρτα εξόδου ο Γιάνσον

Η διοίκηση έχει άρει την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο του Σουηδού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εξελίξεις προκύπτουν στην Ομόνοια με τον Γέσπερ Γιάνσον. Οι τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Σουηδός βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, καθώς η διοίκηση του τριφυλλιού έχει άρει την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό του.

Ο Σταύρος Παπασταύρου και οι συνεργάτες του έχουν αποφασίσει να τελειώσουν την συνεργασία τους με τον Σουηδό, στον οποίο καταλογίζουν σοβαρότατα λάθη και παραλείψεις στα θέματα του προγραμματισμού και γενικότερα στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο κάκιστος προγραμματισμός του καλοκαιριού που άφησε «γυμνή» την ομάδα σε κάποιες νευραλγικές θέσεις και κάποιες αλλοπρόσαλλες αποφάσεις, έχουν φέρει τον κ. Γιάνσον στο επίκεντρο της αμφισβήτησης.

Όλα συνηγορούν ότι ο κ. Γιάνσον θα αποτελέσει παρελθόν από την Ομόνοια, με την επισημοποίηση του διαζυγίου να είναι θέμα χρόνου να προκύψει με έκδοση ανακοίνωσης.

Η διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου ετοιμάζεται να προχωρήσει σε συγκεκριμένες τομές στον γενικότερο τρόπο λειτουργίας της ομάδας, με το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Γέσπερ Γιάνσον να εντάσσεται μέσα σε αυτές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση