ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ποιος είναι ο Τζον Χριστοδούλου που το «ψάχνει» για αγορά της Ομόνοιας

Σημαντική εξέλιξη για τους «πράσινους»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει έντονη φημολογία σχετικά με το ενδιαφέρον του Τζον Χριστοδούλου, ούτως ώστε να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ομόνοιας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 95,0 το η εν λόγω φημολογία μόνο τυχαία δεν είναι.

Όντως ο Τζον Χριστοδούλου ενδιαφέρεται να γίνει ο μεγαλομέτοχος της Ομόνοιας και επί αυτού είναι ενήμερη η διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου εδώ και καιρό. Μάλιστα οι δυο άνδρες είχαν συνάντηση τον περασμένο μήνα και συζήτησαν το θέμα.

Ποιος είναι ο Τζον Χριστοδούλου

Ο Χριστοδούλου γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1965 και έφυγε με την οικογένεια του για το Ηνωμένο Βασίλειο μετά την τουρκική εισβολή. Κύρια ενασχόληση του είναι το real estate, ενώ έχει 2000 οικιστικές και εμπορικές μονάδες στο κεντρικό Λονδίνο. Βέβαια οι επαγγελματικές του δραστηριότητας εκτείνονται και εκτός Αγγλίας φθάνοντας μέχρι και την Βραζιλία.

Σύμφωνα με την «Sunday Times Rich», η περιουσία του ακουμπά τα 2 δισεκατομμύρια (σε στερλίνες) και είναι απ’ τους πλουσιότερους Κύπριους στο εξωτερικό.

Η θέση Παπασταύρου

Για την ώρα και απ’ την πλευρά του Σταύρου Παπασταύρου τηρούν σιγή ιχθύος. Είναι άγνωστες οι προθέσεις του επί του θέματος, και δεν επιβεβαιώνονται οι όποιος πληροφορίες – φημολογίες κυκλοφόρησαν σε σχέση με την στάση που κρατά.

Ακόμη ένα όμως σημείο το οποίο θα παίξει το δικό του ρόλο στο όλο θέμα είναι η συμφωνία του οποίου με το Σωματείο της Ομόνοιας με τον Σταύρο Παπασταύρου. Θυμίζουμε πως η συμφωνία που έγινε το 2018 αφορούσε την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος απ’ τον Σταύρο Παπασταύρου για 10 χρόνια, με δικαίωμα ανανέωσης για 5+5 χρόνια.

Για την ώρα το όλο θέμα παραμένει ανοικτό και στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις στις οποίες και θα διαφανεί αν υπάρχει προοπτική για μια συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών και αλλαγή στα διοικητικά των «Πρασίνων».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση