ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Αποχή και καταγγελίες

Αντιδρούν με αποχή οι οργανωμένοι των «πρασίνων»

Newsroom 24sports

Αποχή από τα γήπεδα ως μέτρο αντίδρασης για αποφάσεις του Δ.Σ. για απαγόρευση εισόδου σε μέλη της ανακοίνωσε η «Θύρα 9».

Αναλυτικά:

«Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

 Ο πόλεμος του διοικητικού συμβουλίου προς την οργανωμένη μας κερκίδα συνεχίζεται χωρίς σταματημό. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες, μέλη μας έχουν παραλάβει απαγορευτικά εισόδου τους από όλους τους αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε όλα τα αθλήματα. Απαγορευτικά που έχουν εκδοθεί από το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο γίνεται το πρώτο συμβούλιο στο νησί που θέτει σε εφαρμογή συγκεκριμένη πρόνοια του τρομονόμου ιωνά, που δίνει τη δυνατότητα σε σωματεία να απαγορεύουν την είσοδο σε οπαδούς τους χωρίς να χρειαστεί να περάσουν από καμιά νόμιμη οδό για να το πράξουν.

Μάλιστα, η ΟΜΟΝΟΙΑ, η ομάδα που δημιουργήθηκε μέσα από την αντίσταση στον φασισμό, η ομάδα της οποίας η ιστορία είναι συνυφασμένη με την αγωνιστικότητα, την αντίδραση και την άρνηση για υποταγή, γίνεται η πρώτη ομάδα που θέτει σε ισχύ τον νόμο ιωνά, το φασιστικό έκτρωμα που στερείται κάθε συνταγματικής υπόστασης, και μάλιστα ενάντια στους ίδιους τους οπαδούς της ομάδας. Η πρόκληση γίνεται ακόμα πιο μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς ότι τα απαγορευτικά περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες, όλων των τμημάτων της ομάδας. Προσπαθούν να απαγορεύσουν την είσοδο μελών μας στα κλειστά, αυτοί που ουδέποτε πάτησαν το πόδι τους σε αγώνα του οποιουδήποτε άλλου τμήματος, αυτοί που νομίζουν πως ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μόνο ποδόσφαιρο. Αλήθεια, ας μας πουν όλοι αυτοί οι ρουφιάνοι που απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο, που ήταν όταν η ΘΥΡΑ 9 κράτησε ζωντανά αυτά τα τμήματα σε περιόδους που βρίσκονταν λίγο πριν την καταστροφή, ας μας πουν πόσα έδωσαν για αυτά τα τμήματα τους καιρούς που η ΘΥΡΑ 9 με δική της πρωτοβουλία είχε αναλάβει την πώληση εισιτηρίων διαρκείας δίνοντας αρκετές χιλιάδες ευρώ για να κρατηθούν αυτά τα τμήματα στη ζωή. Μάλλον ξέρουμε, έδιναν εντολές στο καλαθοσφαιρικό τμήμα να απορρίψει την χορηγία χιλιάδων ευρώ από την ΘΥΡΑ 9 αγνοώντας τις ανάγκες του τμήματος απλά και μόνο για να ικανοποιήσουν τα βίτσια τους ενάντια στην οργανωμένη μας κερκίδα.

 Μέρα με την μέρα οι διοικούντες δείχνουν το αληθινό πρόσωπο τους, μέρα με την μέρα ο πανικός τους γίνεται ακόμα πιο εμφανής και με ύπουλα χτυπήματα προσπαθούν να κάμψουν κάθε μορφή αντίδρασης και διαμαρτυρίας για τους εγκληματικούς χειρισμούς τους, προσπαθούν να πνίξουν κάθε φωνή αντίστασης, χωρίς να αντιλαμβάνονται από τι πάστα είμαστε φτιαγμένοι. Γιατί για εμάς η σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πάνω από κάθε προσωπικό κόστος, γιατί είμαστε έτοιμοι σε αυτή τη μάχη να κερδίσουμε με το έτσι θέλω, και το μοναδικό απαγορευτικό που θα τεθεί σε ισχύ είναι αυτό που θα σας κρατήσει μακριά από την ΟΜΟΝΟΙΑ δια παντός. Γιατί είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε στα άκρα και να φέρουμε τη λευτεριά σε αυτό το σωματείο, χωρίς εκπτώσεις, χωρίς συμβιβασμούς. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ.

 Η οργανωμένη μας κερκίδα δέχεται εδώ και καιρό καταιγισμό παρακλήσεων από κόσμο της ομάδας όπως απέχει από όλους τους αγώνες της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να πράξουμε γιατί θεωρούμε πως ο ρόλος μας διαδραματίζεται στα τσιμέντα, γιατί αρνούμασταν να κάνουμε την χάρη σε κάποιους που έψαχναν συνεχώς τον τρόπο για να απαλλαγούν από την παρουσία μας στο γήπεδο. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα όμως η οργανωμένη μας κερκίδα αναγκάζεται να ακολουθήσει τον δρόμο της αποχής, και αρχής γενομένης από την Πέμπτη, καλούμε σύσσωμο τον πράσινο λαό όπως ακολουθήσει την ΘΥΡΑ 9 αδειάζοντας εντελώς το γήπεδο και στέλνοντας έτσι μηνύματα προς τις διορισμένες μαριονέτες του συμβουλίου πως σε αυτή τη μάχη είμαστε όλοι ένα, είμαστε όλοι ΘΥΡΑ 9.

 Να είναι σίγουρος ο κόσμος της ομάδας πως η αποχή θα είναι σύντομη, μέχρι να πέσουν τα απαγορευτικά, γιατί εμείς έχουμε μάθει να λειτουργούμε σαν ένας για όλους και όλοι για ένα. Γιατί κανένας αδελφός δεν μένει πίσω, γιατί στην δικιά μας οικογένεια η ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έσβησε ποτέ και σε αυτή την ιδέα η αλληλεγγύη και η αδελφικότητα είναι πάνω από όλα. Καλούμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας και μαζί θα φτάσουμε σε άλλη μια νίκη ενάντια στους διορισμένους, γιατί ο δρόμος για τη λευτεριά αποτελείται από μάχες στις οποίες καλούμαστε να βγαίνουμε πάντα νικητές, γιατί αυτό προστάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ, γιατί αληθινός πρεσβευτής της είναι μόνο ο αξεπέραστος ΛΑΟΣ της και αυτός ο λαός έχει μάθει να βγαίνει πάντα νικητής.

 Από αυτή τη Πέμπτη λοιπόν αδειάζουμε τα γήπεδα! Από αυτή τη Πέμπτη συσπειρωνόμαστε όλοι γύρω από την οργανωμένη μας κερκίδα και στέλνουμε το μήνυμα πως αυτοί οι προσκυνημένοι δεν έχουν καμία θέση στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τέλος, ας μείνει ήσυχος ο κόσμος της ομάδας, γιατί αυτή η μάχη θα είναι πιο σύντομη από ότι θα μπορούσαν ποτέ οι ρουφιάνοι του διοικητικού συμβουλίου να φανταστούν.

 ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΘΟΡΥΒΟ - ΟΛΟΙ ΑΠΟΧΗ

 ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9»

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση