ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Look που να κρατήσει

Η εξήγηση του φαινομένου δεν μπορεί να είναι ακριβής.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το ερώτημα, που αναπόδραστα κυκλοφορεί ανάμεσα στον κόσμο της Ομόνοιας και όχι μόνο, είναι το πώς το τριφύλλι παρουσιάστηκε χθες με look ολικής μεταμόρφωσης, σε σχέση με τις κάκιστες πρόσφατες εμφανίσεις, που έφεραν τους τριγμούς και πήρε μια σπουδαία από κάθε άποψη νίκη.

Η εξήγηση του φαινομένου δεν μπορεί να είναι ακριβής. Η δική της ενέργεια (που δεν είχε σε άλλα παιχνίδια), το γρήγορο γκολ (σημειώθηκε στο 14΄), που ανέβασε τη ψυχολογία και απόδοση σε συνδυασμό με την κάκιστη εμφάνιση του αντιπάλου, οδήγησαν τα πράγματα στη θριαμβευτική νίκη.

Πέρα από αυτά, είδαμε μια αποδοτική, (κυρίως λόγω ρόλων χαφ), διάταξη σε 4-3-3 με δυο μέσους, (Μπλάτι Τουρέ, Ρενάτο Μαργκάσα), να τρέχουν στοχεύμενα και να βοηθούν την άμυνα, ενώ γενικά η ομάδα μάρκαρε ψηλά. Επίσης η παρουσία του Φάνου Κατελάρη στην άμυνα, παρείχε μετά από πολύ καιρό ασφάλεια αφού ο νεαρός ήταν επιβλητικός. Απλές κινήσεις από τον Άκη Ιωακείμ.

Η νίκη η χθεσινή, ήταν αυτονόητα πολύ σημαντική, γιατί λειτουργεί ως δυνατή τονωτική ένεση. Αυτή η νίκη όμως, όσο πολύτιμη και αν είναι, χρειάζεται συνέχεια. Όχι μόνο για να φθάσει στο στόχο, άλλα και να πάψουν οι παίκτες να αδικούν τους εαυτούς τους. Έτσι το είπε, εύστοχα, ο Σίλβα Κλέιτον.

Στα αρνητικά η κατάρα των κεντρικών αμυντικών. Ο νέος τραυματισμός, Αυτήν τη φορά για τον Λούκα Βύντρα, στον οποίο έγιναν 7 ραφές στο πόδι, μετά από κτύπημα που δέχθηκε και θα περάσει από εξέταση για να διαφανεί τις επόμενες μέρες το αν θα προλάβει το επόμενο παιγνίδι. Αν μέσα απο τηυ εξέταση, δεν υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα, τότε υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X