ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ψαχουλεύει το ρόστερ

Πολύ σύντομα αναμένονται οι πρώτες κινήσεις

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Πάμπος Χριστοδούλου, που έχει περάσει την πόρτα του «Ηλίας Πούλλος» για κατόπτευση εδάφους και περιβάλλοντος γενικότερα, για την ώρα, άρχισε τη δουλειά για την ανέγερση του «πράσινου» οικοδομήματος της νέας περιόδου.

Το οικοδόμημα πάνω στο οποίο θα στηριχθεί η προσπάθεια για το άλμα κορυφής. Βέβαια η ανέγερση θα είναι κατά τι ψηλότερη σε κόστος, αν η ομάδα καταφέρει να παίξει στην Ευρώπη.

Εκείνο που κάνει ο προπονητής των «πρασίνων» αυτήν τη στιγμή είναι να μελετά και καταγράφει τη δομή του «οργανισμού» που έχει ενώπιον του. Ψαχουλεύει ενδελεχώς τα ρόστερ της ομάδας και προσπαθεί να το αξιολογήσει, αναλύοντας το. Πόσοι θα ανανεώσουν συμβόλαια; Πόσοι θα παραμείνουν; Ποιων θα επιμηκυνθούν τα συμβόλαια; Και βέβαια πόσοι και κυρίως ποιοι θα έλθουν και με ποια χαρακτηριστικά, έτσι ώστε να ταιριάξουν στο νέο πλάνο;

Πολύ σύντομα αναμένονται και οι πρώτες κινήσεις που θα αφορούν το παρόν ρόστερ. Ασφαλώς και ο τομέας ενίσχυση περιλαμβάνει τη μετάβαση του Πάμπου Χριστοδούλου στο εξωτερικό. Κάτι που επίκειται.

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν σήμερα για πρώτη φορά σε κατάσταση απαρτίας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα, αφού θα είναι παρόντες και οι Αρνασον, Καρλίτος που αναμένονταν χθες.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση