ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Με τα μούτρα στη δουλειά

Ταξίδι με διπλό προορισμό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του θα τρέξουν αυτό το κομμάτι. Θέλουμε με την έναρξη της προετοιμασίας να έχουμε το ρόστερ μας συμπληρωμένο σε αρκετά μεγάλο βαθμό».

Αυτά είπε μεταξύ άλλων, στον ΣΠΟΡ FM 95,0,  στη χθεσινή εκπομπή «Κάνε παιχνίδι», ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου.

Είναι γεγονός ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει ήδη πιάσει δουλειά και έχει ως στόχο να συμπληρώσει τις διαδικασίες διαμόρφωσης του ρόστερ της νέας χρονιάς, όσο γρηγορότερα γίνεται. Ο Κύπριος κόουτς εργάζεται σκληρά για να υλοποιήσει το στόχο.

Τα κενά στο δυναμικό της ομάδας είναι ευδιάκριτα τοις πάσι - τα είδε και ο ίδιος από πρώτο χέρι ως προπονητής της ομάδας, έστω και υπό ανεπίσημη ιδιότητα, για πρώτη φορά την Κυριακή – και χρειάζονται πλήρωση.

Από τη διοίκηση του έχει δοθεί το «απόλυτο ελεύθερο» να προχωρήσει όπως αυτός κρίνει σωστό. Το «ελεύθερο», σημαίνει και λύσεις συμβολαίων με ποδοσφαιριστές, που αποδεδειγμένα δεν ανταποκρίνονται στο βάρος της φανέλας.

Ταξίδι με διπλό προορισμό
Με βάση τις πληροφορίες μας επίκειται το πρώτο ταξίδι και μάλιστα με διπλό προορισμό, για τσεκάρισμα ποδοσφαιριστών που φέρονται ως υποψήφιοι για το δυναμικό της χρονιάς 2016-17.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X