ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αμπντουλαχί Σέχου: Η εξαίρεση στις μετεγγραφές που δεν βοηθούν

Αυτό όμως που κάνει τα πράγματα χειρότερα για τους τρεις είναι η ηλικία τους

Newsroom 24sports

Η κοιλιά που έχει κάνει η Ομόνοια και στεναχωρεί σφόδρα τον κόσμο της, έχει τις αιτίες της. Σε προηγούμενα ρεπορτάζ αναφέραμε τις θέσεις μας επί του θέματος. Εννοείται ότι δεν είναι δουλειά δική μας η διαδικασία ανάκαμψης. Αλλονών δουλειά είναι. Και το μέλλον θα δείξει αν θα την κάνουν καλά.

Η μη απόκτηση φορ κορυφής up to standard δεν αποτελεί απλώς λάθος. Είναι γεγονός ανεπίτρεπτο. Λάθος αποτελεί και η μη απόκτηση ικανού πλάγιου μεσοεπιθετικού.

Για να κάνουμε όμως ένα «έλεγχο» των μετεγγραφών του καλοκαιριού με βάση το υπάρχον δείγμα. Ακροθιγώς. Από τις μετεγγραφές ο μόνος που έχει μέχρι τώρα παρουσιάσει αποτύπωμα επάρκειας σε σημείο που να λεχθεί ότι είναι χρήσιμος για την ομάδα είναι ο τελευταίος αποκτηθεις (ανακοινωθηκε στις 19.9). Ο Αμπντουλαχί Σεχού, που παιχνίδι με παιχνίδι εγκλιματίζεται και γίνεται καλύτερος.

Αγωνιζόμενος μία από τις νευραλγικές θέσεις της ενδεκάδας και εκ της φύσεως της θέσης επιφορτισμένος, τόσο με αμυντικά καθήκοντα όσο και με την ανάπτυξη της ομάδας, δεν είναι βέβαια ….Πατρίκ Βιεϊρά στα καλά του, αλλά κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα απόδοσης και γενικά κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Στο τελευταίο ματς με τη Δόξα αγωνίστηκε στο δεξί άκρο-δεν πήγε καθόλου άσχημα- αλλά κατά τη δική μας άποψη και καλύτερα του πάει η θέση στο κέντρο και πιο χρήσιμος στην ομάδα είναι από εκείνη τη θέση.

Οι άλλοι παίκτες που ήλθαν το καλοκαίρι δεν ανταποκρίθηκαν, σε αυτά που ζητά μια ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι το οποίο είναι άσχημο και για τους ίδιους και για την ομάδα.

Οι Μίκαλ Ντούρις ( 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα 4 στην Ευρώπη ένα γκολ Φώτης Παπουλής ( 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 3 στη Ευρώπη), Ερνστ Ασάντε ( 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 4 στην Ευρώπη, ένα γκολ) ,Φρανσίσκο Κικο (5 συμμετοχές στο πρωταθλημα μία στην Ευρώπη, ένα γκολ) παίρνουν χαμηλή βαθμολογία.

Αυτό όμως που κάνει τα πράγματα χειρότερα για τους τρεις είναι η ηλικία τους (35 ο Παπουλής, 32 οι άλλοι δυο) και τα ψηλά τους συμβόλαια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

ΥΠΟΙΚ: Ορατός ο κίνδυνος στάσης πληρωμών αν απορριφθεί ο προϋπολογισμός

«Tο ΑΚΕΛ ως βλαπτικό κόμμα για την Κύπρο επιθυμεί την διαβάθμιση της οικονομικής κατάστασης της Κύπρου, ...»
ΑΚΑ  |  22:09

Μας πήρε ο δαίμονας

«Dio erotimata gia skepsi kai isos na xrizoun kapion perisoteron dieukriniseon apo tous emplekomenous: ...»
G.  |  16:02

Νέος ρεαλισμός

«Όταν σε ένα πολιτικό κόμμα υπάρχουν εντελώς αντίθετες απόψεις για να ικανοποιούν όλες τις τάσεις τα ...»
Άδωνις Γιάγκου  |  07:19

Έκλεισε το θέμα, έμειναν οι πληγές

«Όταν σε ένα πολιτικό κόμμα υπάρχουν εντελώς αντίθετες απόψεις για να ικανοποιούν όλες τις τάσεις τα ...»
Άδωνις Γιάγκου  |  07:16

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση