ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αναστασίου και στο βάθος Νταμπράουσκας

Οι πληροφορίες του 24sports αναφέρουν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πέρα για πέρα ορθή είναι η είδηση Ελλαδιτών συναδέλφων σε σχέση με την επικείμενη συνεργασία του Γιάννη Αναστασίου με την Ομόνοια.

Η ιστοσελίδα μας πηγαίνοντας το θέμα παραπέρα (δες εδώ), δημοσίευσε πληροφορίες που φέρουν τον Ελλαδίτη τεχνικό, ν’ αναλαμβάνει άμεσα τον πάγκο της ομάδας και εν συνεχεία το πόστο του αθλητικού διευθυντή, επιλέγοντας τον προπονητή που θα συνεργαστεί μαζί του από το καλοκαίρι και έπειτα.

Όπως μας έχουν μεταφέρει Ελλαδίτες συνάδελφοι, ένας εκ των υποψηφίων για ν’ αναλάβει το πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας υπό τον Γιάννη Αναστασίου, είναι ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο 48χρονος Λιθουανός έχει εδώ και καιρό ανοίξει γέφυρες επικοινωνίας με τους ανθρώπους της Ομόνοιας καθώς ήταν ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Σωφρόνη Αυγουστή ωστόσο η άποψη του Γιάνσον επικράτησε, καταλήγοντας οι της Ομόνοιας στον Ρέιχνταλ.

Από τη μεριά του ο Γιάννης Αναστασίου έχοντας πολύ καλές διασυνδέσεις στην Κρήτη αφού αγωνίστηκε ως παίκτης για τρία χρόνια στον ΟΦΗ, έλαβε τις καλύτερες συστάσεις από τους ανθρώπους της ομάδας για το Λιθουανό, ο οποίος θήτευσε στην ομάδα του Ηρακλείου για δεκατρείς περίπου μήνες αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση