ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αθλητικός Διευθυντής, προπονητής κι ο «άγνωστος Χ σύμβουλος»

Το μπαλάκι στον ισχυρό άνδρα των Πρασίνων

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Ομόνοια και όλες οι πληροφορίες συνηγορούν πως οι ανακοινώσεις είναι θέμα χρόνου. Ο Σταύρος Παπασταύρου εξετάζει τις επιλογές του και σύντομα θα λάβει τις τελικές του αποφάσεις.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση Αθλητικού Διευθυντή, με την ονοματολογία και την φημολογία να θέλουν ονόματα από κεντρική Ευρώπη κι όχι μόνο να φιγουράρουν ψηλά στη λίστα.

Εν συνεχεία είναι το κεφάλαιο προπονητή που και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν διάφορα ονόματα, ωστόσο είναι άμεσα συνυφασμένο με τον Αθλητικό Διευθυντή που θα προσληφθεί.

Τέλος οι πληροφορίες θέλουν τον Παπασταύρου να ψάχνει άλλη μια πρόσληψη ανθρώπου που θα έχει συμβουλευτικό ρόλο και θα λειτουργεί σαν ενδιάμεσος μεταξύ διοίκησης - παικτών αλλά και θα απασχολείται με εξω-αγωνιστικά θέματα.

Την ίδια ώρα πέραν των τριών προσλήψεων που αναμένεται σύντομα να οριστικοποιηθούν, ο Σταύρος Παπασταύρου ζήτησε ήδη την βοήθεια παλαιότερων στελεχών της ομάδας, για τη συνολική διαχείριση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, απ’ τις ακαδημίες, μέχρι την πρώτη ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας των Πρασίνων θέλει ουσιαστικά να λάβει αρκετές απόψεις ώστε να καταλήξει στα επόμενα βήματα που θα αφορούν συνολικά τον οργανισμό της Ομόνοιας κι όχι μόνο το ποδοσφαιρικό κομμάτι και την πρώτη ομάδα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση