ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δικαίωσε τον Μαργκάσα το Δικαστήριο για την υπόθεση Πέτεφ

Το πρόσωπο που προέβη στις επίδικες δηλώσεις θα καταβάλει στον Πορτογάλο αποζημιώσεις

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τον Ρενάτο Μαργκάσα δικαίωσε τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, με την απόφαση που εξέδωσε στην αστική αγωγή που είχε καταχώρησε ο ποδοσφαιριστής, εναντίον του προσώπου που προέβη σε δηλώσεις εναντίον του, τον Μάρτιο του 2018.

Σύμφωνα με το Δικαστήριο, οι δηλώσεις αυτές ήταν δυσφημιστικές και έπληξαν το επαγγελματικό κύρος και την υπόληψη του Ρενάτο Μαργκάσα, έγιναν κακόβουλα σε μια προσπάθεια μετατόπισης σε τρίτα πρόσωπα των ευθυνών και των λόγων αποτυχίας της ομάδας και οδήγησαν στον πρόωρο τερματισμό της εργοδότησης του Ρενάτο Μαργκάσα από το σωματείο Ομόνοια Λευκωσίας.

Το Δικαστήριο διέταξε το πρόσωπο που προέβη στις επίδικες δηλώσεις να καταβάλει στο Ρενάτο Μαργκάσα αποζημιώσεις τόσο για δυσφήμιση όσο και για επιζήμια ψευδολογία.

Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από την πρώτη στιγμή την νομική αρωγή και υποστήριξη του ΠΑΣΠ, με τον Σύνδεσμο να στέκεται δίπλα από το μέλος του από την αρχή της όλης διαδικασίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

«Χ» με Γκόμεθ... at the buzzer!

«Χ» με Γκόμεθ... at the buzzer!

Η Πάφος έφτασε μια ανάσα από ένα ακόμα σπουδαίο τρίποντο, όμως αρχηγός της Ομόνοιας ισοφάρισε στο τελευταίο δευτερόλεπτο
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ