ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δημητρίου: «Έχουμε δεσμούς με την Ελλάδα - Ποτέ ξανά τέτοια τραγωδία»

Δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου της Ομόνοιας σε ελλαδική ιστοσελίδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Δηλώσεις στην ελλαδική ιστοσελίδα gazzetta.gr παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, με αφορμή την κίνηση των «πρασίνων» να βάλουν στο μανίκι της επίσημης εμφάνισής τους το σχετικό μήνυμα εις μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Αναλυτικά:

«Ήταν όλοι συγκλονισμένοι στην ομάδα όταν έγινε γνωστή η τραγωδία, υπήρχαν και Κύπριοι ανάμεσα στα θύματα αλλά έχουμε και Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας. Ως σύλλογος έχουμε δεσμούς με την Ελλάδα, η τραγωδία αυτή είναι δύσκολη να την περιγράψουμε με λόγια. Είχε αντίκτυπο στην ομάδα μας αλλά και στις άλλες ομάδες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το μήνυμα για την τραγωδία στα Τέμπη θα βρίσκεται στις φανέλες μας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε συλλογικά μέσα στην ομάδα και επίσης προγραμματίζουμε κάποιες ενέργειες στον επόμενο εντός έδρας αγώνα μας. Ενέργειες που έχουν σκοπό να στείλουν σημαντικά κοινωνικά μηνύματα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να στείλουμε τα σωστά μηνύματα στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας.

Αυτή η τραγωδία και κυρίως το πώς οδηγηθήκαμε σε αυτό, ήταν κάτι συγκλονιστικό για όλους. Νιώθουμε ότι δεν είμαστε ίδιοι άνθρωποι μετά από αυτό και μ' αυτή την κίνηση θέλουμε να βλέπουμε αυτό το σύμβολο και να θυμόμαστε πάντα πως σε όποιες ενέργειες κι αν κάνουμε, όποιες αποφάσεις κι αν λαμβάνουμε και από όποιο πόστο αν εργαζόμαστε, πάντα πρέπει να θυμόμαστε ότι ο άνθρωπος είναι ο πιο σημαντικός.

Προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η ανθρώπινη ζωή και αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στη μνήμη αυτών των θυμάτων αλλά και όσων υποφέρουν από αυτό. Ήταν σοκαριστικό καθώς χάθηκαν 57 ανθρώπινες ζωές και έχουν δημιουργηθεί τραύματα σε πολλούς ανθρώπους. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ποτέ ξανά ως κοινωνία και Πολιτεία να γίνει ξανά τέτοια τραγωδία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση