ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Φ. Μπασιρού: Η υπερβολή που λέει την αλήθεια

Η χτυπητή απουσία ενός αμυντικού χαφ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, αποκόμισε ένα χτύπημα σε προπόνηση της Εθνικής και πέρασε από εξετάσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Ο Ανταμ Μάθιους και ο Ερικ Γιούστε …αξιολογούνται ενώ δεν υπάρχει   τίποτα που να καταδεικνύει το βαθμό ετοιμότητας του Φουάντ Μπασιρού. Αυτό είναι το σκηνικό για τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που αντιμετωπίζουν προβλήματα, οκτώ μέρες πριν το ντέρμπι. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα γνωρίζουμε με ακρίβεια τι συμβαίνει μέχρι το ματς αφού η Ομόνοια (όπως και άλλες ομάδες) αδιαφορούν για την ενημέρωση των αθλητικών συντακτών και των φιλάθλων για ό,τι έχει να κάνει με την κατάσταση των παικτών. Όχι μόνο των προαναφερθέντων αλλά όλων. Με αποκορύφωμα την …απόκρυψη των αποστολών πριν από κάθε ματς.

Η πιο χτυπητή και μακρά απουσία για την Ομόνοια είναι αυτή του Φουάντ Μπασιρού. Μια απουσία που αποδεδειγμένα στοίχισε πολύ αφού είναι ποδοσφαιριστής με σημαντικό ρόλο στην καλή λειτουργία αλλά και τη διατήρηση της ισορροπίας της ομάδας

Πολλοί προπονητές λένε ότι ένα εξαιρετικό αμυντικό χαφ το βλέπεις πιο πολύ όταν λείπει, παρά όταν αγωνίζεται. Και μέσα στην υπερβολή της, η φράση αυτή αναδεικνύει την αλήθεια.

Το αμυντικό χαφ της (κάθε) ομάδας είναι ο ακούραστος εργάτης, που η απόδοσή του αποτελεί βαρόμετρο για τη συνολική αντοχή και διάρκεια της ομάδας.

Ο άσος από τις Κομόρες νήσους αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Εθνική του ομάδα κόντρα στην Μπουρκίνα Φάσο στις 27 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια ενός φιλικού αγώνα. Σε εκείνο το ματς αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού και από τότε έμεινε εκτός   Επέστρεψε πάντως στο κανονικό πρόγραμμα και όσο περνάνε οι μέρες πλησιάζει η επάνοδός του Τελευταίο του παιχνίδι με τους πράσινους ήταν στις 18 Σεπτεμβρίου και την νίκη της Ομόνοιας επί της ΕΝΠ με 4-0 όπου τότε αγωνίστηκε για 90 λεπτά.

Το σίγουρο είναι ότι είναι σε πορεία αντίστροφης μέτρησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση