ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Φαμπιάνο: Για να ξέρουμε και τι λέμε, ένα μύριο!

Αμα πάρει τόσα η Ομόνοια…

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η πρόσφατη δήλωση του εκπρόσωπου του Φαμπιάνο Φερέιρα Γκασπάρ Φρέιρε στην ελληνική ιστοσελίδα «Sdna.gr» επανέφερε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για το Βραζιλιάνο κήπερ των πρασίνων.

Ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μίλησε για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Το 24sports μαθαίνει και… παραθέτει ό,τι ισχύει για την περίπτωση αυτή. Είναι γεγονός ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε και ενδιαφέρεται για τον παίκτη, ενώ την περασμένη μετεγγραφική περίοδο υπέβαλε σχετική πρόταση που απέρριψε η Ομόνοια, ενώ αρνητικός ήταν και ο Βραζιλιάνος κήπερ.

Ο Βραζιλιάνος της Μακάμπι

Η ΑΕΚ συνεχίζει να συντηρεί το ενδιαφέρον, έχουσα δυο τερματοφύλακες ως προτεραιότητα. Το Φαμπιάνο και τον επίσης Βραζιλιάνο Daniel Miller Tenenbaum της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που είναι 25 χρονών και αγωνίζεται στην Ισραηλινή ομάδα κατά τα τελευταία χρόνια.

Ο Φαμπιάνο έχει μιλήσει με την Ομόνοια και έχει εκφράσει τη βαθιά του ικανοποίηση, που αγωνίζεται με τα χρώματα της, ενώ τον εξιτάρει η ιδέα να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το τριφύλλι και να ξαναπαίξει στην Ευρώπη με την ομάδα, ενώ του αρέσει και η ζωή στο νησί μας.

Ο έμπειρος πορτιέρε που αγωνίζεται από το 2019 στην Ομόνοια έχει ακόμη ενάμισι χρόνο συμβόλαιο (ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του '22) έχει κάνει σαφές ότι νοιώθει πολύ ωραία εδώ και δεν έχει κανένα λόγο να φύγει.

Η μόνη περίπτωση, που με βάση την κοινή λογική, αλλάζει αυτό το σκηνικό είναι το να έλθει για τον ίδιο και για την Ομόνοια μια δελεαστική πρόταση από μια ομάδα σαφώς μεγαλύτερης εμβέλειας και υψηλότερων στόχων. Και όταν λέμε «δελεαστική» ας το συγκεκριμενοποιήσουμε. Εννοούμε το ποσό να είναι κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Μόνο λοιπόν μπροστά σε κάτι τέτοιο βλέπει το θέμα αλλιώς η Ομόνοια.

Και επειδή το θέμα ανακινείται ξανά λόγω ΑΕΚ θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Μελισσανιδης δεν ανήκει στην κατηγορία των χουβαρντάδων παραγόντων.

Διετή τα συμβόλαια για Μπεργκ και Λάρκου

Διετή είναι τα συμβόλαια που αφορούν τις ανανεώσεις συνεργασίας της Ομόνοιας με τους Χένινγκ Μπεργκ και Νεόφυτο Λάρκου.

Ανανεώνεται και η συνεργασία με το Σίμο Ταραπουλούζη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση