ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γιάννης Κούσουλος: Σαν να μη συμβαίνει τίποτα…

Τρέχει ασταμάτητα (και όχι μόνο) ο διεθνής άσος της Ομόνοιας

«Μηχανή», είχε αποκαλέσει το Γιάννη Κούσουλο ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα Ομόνοια – ΕΝΠ (3-0) που έγινε για την 21η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος.

Κατά την περασμένη σεζόν ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν ήταν βασικό στέλεχος, αλλά από ένα σημείο και μετά, όποτε τον χρειαζόταν η ομάδα είχε εξαιρετική παρουσία φέρνοντας σε πέρας όποιο ρόλο του ανέθετε ο προπονητής του. Γιαυτό έγινε και η συγκεκριμένη ιδιαίτερη μνεία από τον Νορβηγό τεχνικό για τον ποδοσφαιριστή.

Έχει εξελιχθεί σε ξεχωριστή μορφή στην ομάδα, ενώ έχει παράλληλα σταθερά ψηλή απόδοση

Κατά τη σεζόν 2020-21 ο 25χρονος (γεννηθείς στις 14 Ιουνίου 1996) Γιάννης Κούσουλος δεν έχει απλώς μετατραπεί σε βασικό ποδοσφαιριστή στην Ομόνοια.

Έχει εξελιχθεί σε ξεχωριστή μορφή στην ομάδα, ενώ έχει παράλληλα σταθερά ψηλή απόδοση! Δυο χαρακτηριστικά που σε μεγαλύτερη διάρκεια παραπέμπουν σε μεγάλο ποδοσφαιριστή.

Ένας χαφ που τα κάνει όλα. Κόβει, «κλέβει», δημιουργεί και σκοράρει, ων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου καταπίνοντας πάμπολλα χιλιόμετρα.

Όσον αφορά τον όρο «μηχανή» ασφαλώς και λέχθηκε καθ’υπερβολήν, (κανένα ανθρώπινο ον δεν είναι μηχανή), αλλά …σημειώστε τις overall συμμετοχές του ποδοσφαιριστή μέσα στην τρέχουσα σεζόν. Έχουμε και λέμε: 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (2315’),- είναι πρώτος από την ομάδα σε συμετοχές στο πρωταθλημα- 10 στην Ευρώπη (537’) , 2 στο κύπελλο (106΄), 7 με την Εθνική, (464΄). Σύνολο 48 ματς, 3422 λεπτά.

Ο Γιάννης Κούσουλος (εκ των αρχηγών του «τριφυλλιού») συνεχίζει… σαν να μη συμβαίνει τίποτα και η Ομόνοια έχει βρει νέο ηγέτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση