ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κίκο: Η αυλαία «αρνείται» να κατέβει

Η Ομόνοια επιμένει για τον παίκτη παρά τις υποτιμητικές δηλώσεις Τορναρίτη

Newsroom 24sports

«Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια». Ετσι λέει η γνωστή ρήση. Αυτήν εφαρμόζει η Ομόνοια στην προσπάθεια απόκτησης τoυ «μπακ απ» του αριστερού μπακ. Η Ομόνοια εκτός από τον Κίκο κοιτά και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση.

Οι της ομάδας σχεδιασμού επιθυμούν να φέρουν τον ποδοσφαιριστή στο «Ηλίας Πούλλος» προσπαθώντας να βρουν άκρη με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Χριστόφορο Τορναρίτη που χθες το απόγευμα συνέχισε τα δικά του. Ιδού και τις ραδιοφωνικές του δηλώσεις, άκρως υποτιμητικές για την Ομόνοια. Ιδιαίτερα αυτό με τον ..τύπο(!), εμένα τουλάχιστον, με ξεπερνά :

Η Ομόνοια θέλει τον παίκτη αλλά κοιτάει και αλλού

«Σκότος! Σκότος με την Ομόνοια, όχι όπως τον Σοφοκλέους που συμφωνήσαμε σε 5 λεπτά. Δεν υπάρχει συνεννόηση με την Ομόνοια. Δέχθηκα μια χείριστη αντιμετώπιση η οποία με εξόργισε. Ένας τύπος με πήρε τηλέφωνο «να μας δώσεις τον Κίκο και να σου δώσουμε δυο παίκτες» - «εμείς θα τον κλείσουμε τον παίκτη». Μιλάμε για πράματα τα οποία ο Θεός να τους ελεήσει και να τους βοηθήσει. Τώρα συζητώ με τον Νεόφυτο Λάρκου, αν μου απαντήσει το τηλέφωνο».

Προηγουμένως (το πρωί) είχε δηλώσει σε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό ότι ο Κίκο μένει στον Ολυμπιακό.

Η Ομόνοια θέλει τον παίκτη και κάνει πως δεν ακούει αυτά που λέει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά κοιτάει και αλλού, ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί στην Ομόνοια και… η συνέχεια επί σκηνής.

Η αυλαία «αρνείται» να κατέβει.

Υπομονή συστήνουν οι της Ομόνοιας για τον Νταβίντ Ακιντόλα, ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση για την απόκτηση κεντρικού επιθετικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση