ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Μηδένα προ του τέλους μακάριζε»

Η Ομόνοια έχασε αλλά είναι πρώτη στον πίνακα και θα συναντήσει τους συνδιεκδικητές στο ΓΣΠ

Η ήττα της Ομόνοιας στη Λεμεσό σαφώς και αποτέλεσε αναποδιά για τους πράσινους.

Διατηρείται όμως η ομάδα ακλόνητη και μόνη στο ρετιρέ πέντε βήματα πριν το τέλος. Η αλλιώς η κατάκτηση του τίτλου εξαρτάται από τα πόδια των παικτών της.

Υπάρχουν και άλλα δεδομένα που καλό είναι, κάποιοι βιαστικοί να μη λησμονούν. Η Ομόνοια έχει να αντιμετωπίσει τους δυο συνδιεκδικητές μέσα στο ΓΣΠ. Οι δε συνδιεκδικητές θα αγωνιστούν μεταξύ τους πριν επισκεφθούν τη Λευκωσία.

Είναι αλήθεια ότι η Ομόνοια μετά τις δύο προηγούμενες ήττες στο πρωτάθλημα (με Ολυμπιακό και Νέα Σαλαμίνα) δεν κατάφερε να κερδίσει.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό οι «πράσινοι» έμειναν στο 0-0 με τη Δόξα ενώ μετά την ήττα από την Νέα Σαλαμίνα έμειναν στο 0-0 με τον Ερμή στο ΓΣΠ.

Υπάρχουν όμως και άλλα γεγονότα παρόμοιας υφής τα οποία υπενθυμίζουμε:

Στις 30/11/2020 (12η αγωνιστική) η Ομόνοια έφερε λευκή ισοπαλία με τον Ερμή στο ΓΣΠ, με την διαφορά των πρασίνων από την κορυφή να φτάνει το -9, έχουσα όμως ένα αγώνα λιγότερο. Η κριτική κατά του Χένινγκ Μπεργκ, (και κάποιων η ηλιθιότητα), είχε κτυπήσει κόκκινο και η χρονιά έδειχνε να στραβώνει. Τρεις μέρες μετά (3.12.20), η Ομόνοια υποτάσσει τον ΠΑΟΚ (2-1). Αφού περνά άλλο ένα τετραήμερο (7.12.20) κερδίζει για πλάκα το ΑΠΟΕΛ με το εντυπωσιακό 3-0 σπάζοντας μια παράδοση εφτάμισι και πλέον χρόνων.

Στις 10.3.21 χάνει από το ΑΠΟΕΛ με σκορ 0-1 και αποκλείεται από το κύπελλο. Τρεις μέρες μετά πηγαίνει φουριόζα στη Λεμεσό και αλώνει μεγαλοπρεπώς το Τσίρειο υπερισχύουσα της ΑΕΛ με ανατροπή (2-1).

«Μηδένα προ του τέλους μακάριζε». Δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση «μην μακαρίζεις κανένα πριν το τέλος του ή μη βγάζεις συμπεράσματα πριν το τέλος»...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση