ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: 72 ώρες πριν

Στο «πράσινο στρατόπεδο» επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα προλάβουν και οι δυο τον μεγάλο τελικό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μολονότι η ομάδα έχει ακόμη ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα (που μοιάζει σαν αγγαρεία), η σκέψη όλων στην Ομόνοια βρίσκεται στον μεγάλο τελικό της ερχόμενης Τετάρτης. Ο Νιλ Λένον ήδη προετοιμάζει το πλάνο του και θα περιμένει μέχρι τέλους Λέτσιακς και Μάταβζ οι οποίοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη λίστα των… αμφίβολων.

Ασφαλώς απ’ τους δυο ποδοσφαιριστές πιο σημαντική κρίνεται η περίπτωση Λέτσιακς. Ο Τσέχος ακόμη και σε μια μέτρια σεζόν για την ομάδα κινείται σε υψηλές πτήσεις, όπως λένε και οι αριθμοί (δες εδώ), όμως ο Ιρλανδός τεχνικός καλού κακού ετοιμάζει και τον Κίκο.

Στα διά ταύτα όμως Μάταβζ και Λέτσιακς για την ώρα δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις και γι’ αυτό δίπλα απ’ το όνομα τους υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Στο «πράσινο στρατόπεδο» υπάρχουν δυο ροές επί του θέματος. Απ’ τη μια είναι αυτοί που λεν πως δύσκολα θα προλάβουν οι δυο τους, και απ’ την άλλοι είναι πιο αισιόδοξοι (έστω συγκρατημένα) που θεωρούν πως οι Μάταβζ και Λέτσιακς θα βρεθούν στην διάθεση του Ιρλανδού προπονητή.

Καθοριστική πάντως για τους δυο ποδοσφαιριστές θα είναι η προπόνηση της Κυριακής ή το πολύ της Δευτέρας. Θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα και αν όντως το πράξουν αυτό, τότε θα βρίσκονται στη διάθεση του Νιλ Λένον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση