ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Αδημονία για τη δεύτερη προσθήκη

Ο κόσμος χάρηκε με τον Μπρούνο Φελίπε, αλλά περιμένει τον επόμενο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια έκλεισε την πρώτη και τελευταία της μέχρι στιγμής μετεγγραφή στις 4 Ιουνίου, εντάσσοντας στο δυναμικό της το Βραζιλιάνο Μπρούνο Φελίπε. Μια προσθήκη που κρίνεται ότι είναι ενδεικτική των στοχεύσεων της «πράσινης» ομάδας για την επερχόμενη χρονιά.

Η ομάδα σχεδιασμού εργάζεται πυρετωδώς διατηρούσα την παραδοσιακή της μυστικότητα γύρω από τους μετεγγραφικούς στόχους που έχει εντοπίσει

Μέχρι στιγμής όλα κινούνται στην ώρα τους

Ο κόσμος της ομάδας, δικαιολογημένα ενθαρρυνθείς, από την πρώτη ποιοτική προσθήκη ζει τώρα την μετεγγραφική, όχι απλώς αγωνία, αλλά αδημονία και της δεύτερης προσθήκης που εκτιμάται ότι θα είναι επίσης καλού επιπέδου.

 Ο στόχος είναι να συμπληρωθεί η ενίσχυση κατά ένα μεγάλο ποσοστό πριν η ομάδα αρχίσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας . Εννοείται ότι το ιδανικό σενάριο είναι να κλείσει το θέμα εντελώς μέχρι τότε αλλά πολλές φορές δεν γίνεται αυτό γιατί η πράξη επιφυλάσσει άλλα σενάρια. Για παράδειγμα μέσα από την προετοιμασία μπορείς να διαπιστώσεις νέες ανάγκες οπότε πρέπει να έχεις χώρο για τις… διορθώσεις.

 Μέχρι στιγμής όλα κινούνται στην ώρα τους. Επίσης οι φίλοι της ομάδας έχουν υπόψη τους το εξής απλούστατο ως σκέψη: Από τη στιγμή που απαιτούν από την ομάδα να χτυπήσει πόρτες ποιοτικών παικτών, αυτοί οι συγκεκριμένοι δεν βιάζονται γιατί φυσιολογικά έχουν ενώπιον τους και άλλες επιλογές. Που είναι αρκετά πιθανό στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο να είναι καλύτερες από την επιλογή της Ομόνοιας, ή ακριβέστερα, της Κύπρου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Πάθημα... μάθημα

Ομόνοια: Πάθημα... μάθημα

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους «πράσινους» πολύ πιο προσεκτικούς και έτοιμους να ενισχύσουν ποιοτικά την ομάδα
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ