ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: «Αφετηρία» το ματς με τον Εθνικό

Για να γυρίσει το πράγμα στα «μικρά» ματς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η επιστροφή στις υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα και το ματς με τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ αποτελεί για την Ομόνοια μια «αφετηρία» στη σεζόν. Για τους «πράσινους είναι γνωστό και ειπωμένο κατ' επανάληψη ότι χάθηκαν βαθμοί στα «μικρά» ματς. Έγιναν λάθη και τα λάθη αυτά τα πλήρωσε η ομάδα και συνεχίζει να τα πληρώνει.

Η Ομόνοια στις ισοπαλίες με Καρμιώτισσα και ΑΕΖ έχασε βαθμούς (το κυριότερο) δείχνοντας μια εικόνα που δεν συνάδει προς το στόχο της. Η εικόνα σε αυτά τα ματς όπως και στο ματς με τη Δόξα που κερδήθηκε μετά κόπων και μόχθων ήταν διαφορετική από την θετική εικόνα άλλων ματς με αποτέλεσμα να δομηθεί μια κατάσταση αγωνιστικής ανισορροπίας στην ομάδα. Στα ματς όπου η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε, δημιουργήθηκαν  άσχημες εντυπώσεις, υπήρξαν αρνητικά σχόλια και αμφισβήτηση.

Είναι άγραφος νόμος στο ποδόσφαιρο ότι μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να έχει σταθερή απόδοση που θα οδηγεί σε συλλογή βαθμών Άρα η Ομόνοια πρέπει να προσπαθήσει τα μέγιστα και κυρίως να τα καταφέρει  να... γυρίσει το πράγμα. Το αυριανό ματς ας αποτελέσει την αρχή.

Επιστρέφουν οι Γιάννης Κούσουλος Βέλικο Σιμιτς. Το ερωτηματικό στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο (και τραυματία) Ρομάν Μπεζούς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Μπεζούς και Φαμπιάνο γλίτωσαν από νέα γκέλα την ομάδα της Λευκωσίας, η οποία πραγματοποίησε άλλη μια μέτρια εμφάνιση
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ