ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Αν παίξει μαζί αυτή η τριπλέτα…

Ματ Ντάρμπισαιαρ, Δημήτρης Χριστοφή και Σάσα Ζίβετς συνθέτουν ένα «πακέτο» πολλών δυνατοτήτων

Newsroom 24sports

Ματ Ντάρμπισαιαρ, Δημήτρης Χριστοφή και Σάσα Ζίβετς. Το κοινό που έχουν μεταξύ τους αυτήν τη στιγμή οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές είναι το ότι είναι τραυματίες. Ο Άγγλος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ματς με την ΑΕΠάφος (έβδομη αγωνιστική), ο Κύπριος διεθνής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ματς με τον Ερμή (όγδοη αγωνιστική) και ο Σλοβένος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ματς με τον Απόλλωνα (πέμπτη αγωνιστική).

Η προσδοκία είναι ότι στο ντέρμπι με την Ανόρθωση θα είναι άπαντες ετοιμοπόλεμοι. Το αν θα είναι παρόντες στην αρχική ενδεκάδα, αυτό θα το κρίνει ο Γιάννης Αναστασίου.

Υπάρχει ένα στοιχείο που αφορά αυτήν την τριάδα των παικτών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν παίξει όλοι μαζί! Στο ένα παιχνίδι που αγωνίστηκαν και οι τρεις δεν ήταν μαζί στην ενδεκάδα. Συγκεκριμένα στο ματς με την Αλκή την πρώτη αγωνιστική, όπου αγωνίστηκαν και οι τρεις, ο Ματ Ντάρμπισαιαρ και ο Δημήτρης Χριστοφή ήταν στην αρχική ενδεκάδα. Στο 29’ της αναμέτρησης ο Σάσα Ζίβετς πήρε τη θέση του Δημήτρη Χριστοφή, που αποχώρησε. Η μη ταυτόχρονη παρουσία των ποδοσφαιριστών αυτών οφείλεται κυρίως στους τραυματισμούς που υπέστησαν.

Μέχρι στιγμής ο Ματ Ντάρμπισαιαρ έχει 6 συμμετοχές, ένα γκολ, ο Δημήτρης Χριστοφή έχει 5 συμμετοχές με επίσης ένα γκολ και ο Σάσα Ζίβετς 4 συμμετοχές, χωρίς γκολ.

Από δω και μπρος με την αποθεραπεία και των τριών (καλή ώρα) θα δοθεί η ευκαιρία στο Γιάννη Αναστασίου να τους ρίξει όλους μαζί στην ενδεκάδα. Και ο Γιάννης Αναστασίου από ότι έχουμε δει τους ακραίους, τους τοποθετεί ως ακραίους και όχι ως… ψευδοδεκάρια (εν διαρκή). Παίζουν και στη γραμμή, αλλά κλίνουν και προς τα μέσα.

Σκεφτείτε τώρα μια τριπλέτα, αποτελούμενη από τον καλύτερο φορ του πρωταθλήματος κατά την τελευταία διετία και έναν εκ των καλύτερων που έχουν περάσει από τα γήπεδα μας, τον καλύτερο Κύπριο δεξιό ακραίο και ένα πολύ καλό, (με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα), αριστερό ακραίο που παίζει επίσης πολύ καλά με κλίση προς τα μέσα.

Μια τέτοια τριπλέτα φαντάζει γεμάτη πλουραλισμό, ικανή να ανταπεξέλθει σε μια ευρεία γκάμα καταστάσεων που οι «πράσινοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

#PoliticsBlog Η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη και η «ντροπή»

«Ακόμα ένας καρεκλοκένταυρος γενικώς που έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά....»
Αρμαγεδών  |  18:54

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X