ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Αν υπάρχει θέληση, βρίσκεται δρόμος

Χωρίς αυτήν δεν γίνεται τίποτα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Αν κάτσουμε όλοι κάτω με καλή θέληση, μπορούμε να βρούμε τις λύσεις και να προχωρήσουμε. Είμαστε όλοι Ομονοιάτες. Πρέπει να προχωρούμε νούσιμα και συναινετικά».

Αυτά ανάφερε χθες μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης στον ΣΠΟΡ FM 95,0. Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που διαφωνεί με αυτά που είπε ο πρόεδρος του σωματείου.

Είναι αλήθεια ότι έχει παρέλθει μπόλικος χρόνος ανεκμετάλλευτος

Από ότι έχει πει μάλιστα έχουν καθοριστεί και συναντήσεις μεταξύ των δυο πλευρών. Είναι αλήθεια ότι έχει παρέλθει μπόλικος χρόνος ανεκμετάλλευτος. Το θέμα τέθηκε δημόσια από το Σταύρο Παπασταύρου στις 31 Οκτωβρίου 2022, (εδώ και τέσσερις σχεδόν μήνες), αλλά είχε δημιουργηθεί από προηγουμένως.

Οι επαφές που αναμένεται να γίνουν δεν είναι οι πρώτες. Έγιναν και προηγουμένως, αλλά δεν κατέληξαν πουθενά. Με το αδιέξοδο συν την ταυτόχρονη –εκνευριστική και υποτιμητική για τον κόσμο - έλλειψη ενημέρωσης, δημιουργήθηκε μια τοξική ατμόσφαιρα από διάφορους καλοθελητές που μετέφεραν στο διαδίκτυο, αλλά και στους καφενέδες ουκ ολίγες αρλούμπες. Για παράδειγμα αυτοί που δεν θέλουν το Σταύρο Παπασταύρου λίγο έλειψε να μας πουν ότι φταίει και για την κλιματική αλλαγή.

Δημιουργήθηκαν επίσης και έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ Ομονοιατών. Είναι πάντως προς τιμήν του κόσμου της Ομόνοιας, που παρά το ότι εδώ και καιρό μένει στο σκοτάδι και παράλληλα βλέπει την ομάδα του να παραπαίει και να ξεστρατίζει από τους στόχους της, δεν επέδειξε ακραίες συμπεριφορές, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων.

Ελλείψει συγκλίσεων οι επαφές μεταξύ των δυο πλευρών σταμάτησαν για αρκετό διάστημα. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές έγινε ξανά επαφή με μεσολάβηση τρίτου προσώπου. Τώρα πρέπει επί τέλους να τρέξουν οι διαπραγματεύσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κοινό έδαφος.

Για την ώρα και με βάση το τι προηγήθηκε στις επαφές που έγιναν, δεν μπορεί κανείς να εκφράσει αισιοδοξία για την έκβαση τους. Εκτός αν επιδειχθεί και από τις δυο πλευρές, αυτό που μέχρι τώρα απουσιάζει. Η καλή θέληση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση