ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ανακοίνωσαν αποχή οι οργανωμένοι!

Mε αφορμή την τελευταία εξέλιξη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας, μετά και την απαγόρευση εισόδου σε ορισμένους φίλους των «πρασίνων». 

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το «Fan Club Lakatamias», διαφοροποιείται το πλάνο ενόψει του αγώνα με τον Άρη, όπου θα πραγματοποιούνταν διαμαρτυρία έξω από το γήπεδο στο ξεκίνημα του ματς, καθώς πλέον οι οργανωμένοι θα απέχουν καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

Όπως ήδη έχουμε ενημερώσει, την ερχομένη Παρασκευή που η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Άρη εντός έδρας, θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία κατά του Δ.Σ της εταιρίας για την συνεχόμενη κατρακύλα της ομάδας μας σε αρκετούς τομείς που μάλιστα ξεπέρασαν και κάθε προηγούμενο.

Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να σταθεί στο πλευρό μας! Να μαζευτούμε όλοι στο ανήφορο της βόρειας κερκίδας στις 19:15 και στην συνέχεια να κατευθυνθούμε προς την δυτική κερκίδα για να πραγματοποιήσουμε την διαμαρτυρία μας.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να αναφέρουμε ότι η σημερινή εξέλιξη με την απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο σε οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μας οδήγησε σε μερικές διαφοροποιήσεις.

Αρχικά καταδικάζουμε ξεκάθαρα το συγκεκριμένο γεγονός, το οποίο, ξεφεύγει εντελώς από τα όρια των όσων πρεσβεύει η ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Γι’ αυτό λοιπόν αποφασίσαμε πως η διαμαρτυρία θα εξελιχθεί και σε αποχή καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ως ένδειξη συμπαράστασης σε όσους απαγορεύθηκε η είσοδος. Ο μεγάλος αυτός κόσμος μπορεί να διαφωνεί σε πολλές περιπτώσεις όμως πάντα η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ θα είναι πάνω από όλους και όλα.

Επίσης, σε περίπτωση που η αστυνομία θα προσπαθήσει να εμποδίσει το έργο μας, καλούμε τον κόσμο να ακολουθήσει τις οδηγίες των οργανωτών ούτως ώστε να πετύχουμε αυτό για το οποίο θα είμαστε εκεί.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν ότι η στήριξη από όλο τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ είναι απαραίτητη για το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Υ.Γ: Στο τραπεζί του διαλόγου καθίσαμε για να συζητήσουμε τις λύσεις! Αυτή η ενέργεια που κάνατε δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση το σύνολο των Αιώνια Πιστών.

– ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ –

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση