ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Αντανακλαστικά μεγάλης ομάδας

Ευκαιρία για διαφοροποίηση εικόνας το αυριανό ματς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Κρατάμε την νοοτροπία και τη διάθεση. Θέλαμε να κερδίσουμε και δεν τα παρατήσαμε, είναι το πιο σημαντικό αυτό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο επιθετικό μας παιχνίδι για να κυριαρχήσουμε, να βρούμε τις συνεργασίες και τον κατάλληλο χρόνο στις κινήσεις μας, έτσι ώστε να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες».

Αυτή ήταν η απάντηση του Χένινγκ Μπεργκ στην εξής ερώτηση που του υποβλήθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας. «Τι κρατάς από τον τελευταίο αγώνα με τη Δόξα και τι πρέπει να βελτιώσουμε»;

Οι πράσινοι οφείλουν να είναι στην κατάσταση που πρέπει τόσο στο αυριανό ματς, όσο και στη συνέχεια.

Η απάντηση του Νορβηγού αφορά δυο πτυχές. Την κυριαρχία και τη κεντροεπιθετική λειτουργία. Είναι γεγονός ότι η Ομόνοια δεν φροντίζει να κυριαρχεί στο γήπεδο παρά την ποιότητα που διαθέτει. Επίσης (με την ποιότητα που διαθέτει) οφείλει να είναι πιο παραγωγική επιθετικά. Η τεχνική κατάρτιση, η ικανότητα παικτών στην κάθετη μεταβίβαση και η ταχύτητα δεν τυγχάνουν της πρέπουσας αξιοποίησης.

Θα αναφερθούμε όμως πλατύτερα. Οι πράσινοι οφείλουν να είναι στην κατάσταση που πρέπει τόσο στο αυριανό ματς, όσο και στη συνέχεια. Όταν αναφερόμαστε στην κατάσταση που πρέπει δεν εννοούμε να παίζουν μπάλα που να σαγηνεύει. Άλλωστε αυτό δεν είναι εφικτό στην παρούσα φάση. Θα είναι όμως εφικτό δημιουργούμενο σταδιακά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η κατάσταση απαιτεί αυτή τη στιγμή από την Ομόνοια να δείχνει και να είναι αφεντικό στο γήπεδο, να παίζει με τη συγκέντρωση και το πάθος που απαιτείται. Με αυτά τα στοιχεία κερδίζονται τα ματς.

Η Ομόνοια στο ματς με την Πάφο πρέπει να αρχίσει την αντεπίθεση Πρέπει να βγάλει αντανακλαστικά μεγάλης ομάδας. Κυρίως για να πατήσει γερά στην πορεία διεκδίκησης του τίτλου και δευτερευόντως για να κλείσει στόματα.

Ο Αμπντουλαχί Σέχου έχει το προβάδισμα, ως αντικαταστάτης του Γιόρντι Γκόμεθ. Ο Φώτης Παπουλής θα είναι διαθέσιμος. Οι υπόλοιποι, Γιάννης Κούσουλος, Ερικ Μποτεάκ και Μιξ Ντίσκερουντ δεν προλαβαίνουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση