ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:19
 

Ομόνοια: Άντε να παίρνουν σειρά τα θέματα

Προπονητής, γηπεδικό, μετεγγραφές και λύσεις συμβολαίων…. σε εκκρεμότητα

Newsroom 24sports

Η εβδομάδα που μπαίνει σήμερα, με βάση όλες τις ενδείξεις, θα είναι εβδομάδα εξελίξεων για την Ομόνοια. Θα είναι έκπληξη αν δεν σημειωθούν εξελίξεις γιατί τα θέματα που εκκρεμούν είναι…άπειρα. Δεν φθάνουν όλα τα συνήθη για τέτοια περίοδο υπάρχει και ένα άλλο που για πρώτη φορά αντιμετωπίζει στην ιστορία της. Η ομάδα είναι άστεγη! Δεν ξέρει κανείς ποια είναι η έδρα της για τη νέα χρονιά, ενώ θα πρέπει να δηλώσει έδρα μέχρι τις 10 Ιουνίου.

Αυτό που επείγει όμως περισσότερο είναι αυτό του προπονητή. Έχει τραβήξει αρκετά-όχι αδικαιολόγητα- η διαδικασία γιατί οι επιφορτισμένοι με το καθήκον της επιλογής καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα του θέματος και δρουν με περισσή περίσκεψη. Δεν έχει γίνει ακόμη καμία μετεγγραφή. Αυτός που έχει υπογράψει είναι ο Τιάγκο Φερέιρα που έμεινε ελεύθερος από τη Νέα Σαλαμίνα. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει συντομότατα ποιος θα είναι ο εκλεκτός

Έχει επίσης αποσταλεί επιστολή προς τη Νέα Σαλαμίνα και ζητείται συνάντηση για συζήτηση για ενδεχόμενη απόκτηση του Άντερσον Κορέια, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη ομάδα της Αμμοχώστου. Η απάντηση της Νέας Σαλαμίνας αναμένεται να δοθεί μετά τον αυριανό καταρτισμό του ΔΣ σε σώμα. Από Τετάρτη δηλαδή…

Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. Η ομάδα είναι αποψιλωμένη σε υλικό. Έχουν απομείνει μόλις πέντε ποδοσφαιριστές για τον κατάλογο Α. Πρόκειται για τους Ζιόρντι Γκόμες, Ματ Νταρμπισάιαρ, Νταβιντ Ραμίρεζ, Χάρη Μαυρία και Δημήτρη Κολοβό , με το σενάριο για ανταλλαγή με το Βαλεντίν Ρομπέρζ να ισχύει Θα πρέπει η Ομόνοια να εντάξει ακόμη 10 ξένους/κοινοτικούς στη δύναμη της για να συμπληρωθεί ο πρέπων αριθμός (15).

Να θυμίσουμε επίσης ότι οι Ραούλ Λοέ, Μίκαελ Γκαφούρ, Σάσα Ζίβετς, Χουανάν Εντρένα, Τόμας Μεχίας, Μάρκο Μότα δεν είναι στα πλάνα της Ομόνοιας για τη νέα χρονιά και γίνονται προσπάθειες για όσο το δυνατό πιο ανώδυνη οικονομικά για την ομάδα έξοδο. Μέχρι στιγμής δεν επήλθε συμφωνία με κανένα από αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Τσαβούσογλου: Ο Αναστασιάδης μου μίλησε για λύση δύο κρατών

«Γνωρίζοντας το παρελθόν και των δύο (και γενικά των Τούρκων σε σχέση με των δικών μας), ο Τσαβόσουγλου ...»
Ελεύθερο Πνεύμα  |  19:53

Τσαβούσογλου: Ο Αναστασιάδης μου μίλησε για λύση δύο κρατών

«Δυστυχώς για τον Τσαβούσογλου, κανείς δεν το πιστεύει. Είναι αναξιόπιστος!!!»
ΑΚΑ  |  10:57

Φ.Φωτίου: Ο παραλογισμός της κατοχής πρέπει να τερματιστεί

«Εσύ κύριε Φωτίου πότε θα πάς σπίτι σου? Αρκετάς είσπραξες τόσα χρόνια. »
ΑΚΑ  |  10:55

Ερντογάν για την τουρκική εισβολή: Εάν χρειαστεί θα επαναλάβουμε το ίδιο βήμα

«Κάποιος να πει στον σουλτάνο το γνωστό `όταν ο Θεός θέλησε να καταστρέψει τον μύρμηγκα, του έδωσε φτερά`!!! ...»
ΑΚΑ  |  11:10

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X