ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:00
 

Ομόνοια: Άντε να παίρνουν σειρά τα θέματα

Προπονητής, γηπεδικό, μετεγγραφές και λύσεις συμβολαίων…. σε εκκρεμότητα

Newsroom 24sports

Η εβδομάδα που μπαίνει σήμερα, με βάση όλες τις ενδείξεις, θα είναι εβδομάδα εξελίξεων για την Ομόνοια. Θα είναι έκπληξη αν δεν σημειωθούν εξελίξεις γιατί τα θέματα που εκκρεμούν είναι…άπειρα. Δεν φθάνουν όλα τα συνήθη για τέτοια περίοδο υπάρχει και ένα άλλο που για πρώτη φορά αντιμετωπίζει στην ιστορία της. Η ομάδα είναι άστεγη! Δεν ξέρει κανείς ποια είναι η έδρα της για τη νέα χρονιά, ενώ θα πρέπει να δηλώσει έδρα μέχρι τις 10 Ιουνίου.

Αυτό που επείγει όμως περισσότερο είναι αυτό του προπονητή. Έχει τραβήξει αρκετά-όχι αδικαιολόγητα- η διαδικασία γιατί οι επιφορτισμένοι με το καθήκον της επιλογής καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα του θέματος και δρουν με περισσή περίσκεψη. Δεν έχει γίνει ακόμη καμία μετεγγραφή. Αυτός που έχει υπογράψει είναι ο Τιάγκο Φερέιρα που έμεινε ελεύθερος από τη Νέα Σαλαμίνα. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει συντομότατα ποιος θα είναι ο εκλεκτός

Έχει επίσης αποσταλεί επιστολή προς τη Νέα Σαλαμίνα και ζητείται συνάντηση για συζήτηση για ενδεχόμενη απόκτηση του Άντερσον Κορέια, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη ομάδα της Αμμοχώστου. Η απάντηση της Νέας Σαλαμίνας αναμένεται να δοθεί μετά τον αυριανό καταρτισμό του ΔΣ σε σώμα. Από Τετάρτη δηλαδή…

Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. Η ομάδα είναι αποψιλωμένη σε υλικό. Έχουν απομείνει μόλις πέντε ποδοσφαιριστές για τον κατάλογο Α. Πρόκειται για τους Ζιόρντι Γκόμες, Ματ Νταρμπισάιαρ, Νταβιντ Ραμίρεζ, Χάρη Μαυρία και Δημήτρη Κολοβό , με το σενάριο για ανταλλαγή με το Βαλεντίν Ρομπέρζ να ισχύει Θα πρέπει η Ομόνοια να εντάξει ακόμη 10 ξένους/κοινοτικούς στη δύναμη της για να συμπληρωθεί ο πρέπων αριθμός (15).

Να θυμίσουμε επίσης ότι οι Ραούλ Λοέ, Μίκαελ Γκαφούρ, Σάσα Ζίβετς, Χουανάν Εντρένα, Τόμας Μεχίας, Μάρκο Μότα δεν είναι στα πλάνα της Ομόνοιας για τη νέα χρονιά και γίνονται προσπάθειες για όσο το δυνατό πιο ανώδυνη οικονομικά για την ομάδα έξοδο. Μέχρι στιγμής δεν επήλθε συμφωνία με κανένα από αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X