ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Απαγορεύεται το λάθος

Είναι απόλυτη ανάγκη να έλθουν παίκτες που θα «σηκώσουν» την ομάδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Έχουν γίνει δύο διαφορετικές αναλύσεις, μία από το τμήμα σκάουτινγκ και μία από τον προπονητή. Κάτσαμε στο τραπέζι και συζητήσαμε για το που θα επιδιώξουμε να ενισχυθούμε τον Ιανουάριο. Μην περιμένετε να σας πω σε ποιες θέσεις. Οι διεργασίες έχουν ξεκινήσει. Ψάχνουμε για συγκεκριμένες θέσεις. Θα είναι αντικατάσταση τον Γεννάρη. Κάποιος θα φύγει και κάποιος θα έρθει. Ανεξαρτήτως αν έχουμε κενή θέση, θα γίνουν αντικαταστάσεις».

Αυτά είπε ο Σίμος Ταραπουλούζης, στην εκπομπή TOTAL GREEN αναφερόμενος στη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου.

Η διεργασία διεξάγεται –αλίμονο να μην… - και υπάρχει κατάληξη για το ποιες θέσεις θα καλυφθούν μέσω αντικατάστασης. Παρά το γεγονός ότι η Ομόνοια έχει μια κενή θέση στο ρόστερ, εντούτοις όσοι παίκτες έρθουν, άλλοι τόσοι θα φύγουν…

Στο μεταξύ αναμένεται και ο τεχνικός διευθυντής του οποίου η εμπλοκή, ή αν θέλετε ο βαθμός εμπλοκής, παραμένει για την ώρα, ένα ερωτηματικό.

Το τι έχει αποφασιστεί δεν το γνωρίζουμε. Εκείνο που γνωρίζουμε όλοι και πρώτοι αυτοί που κάνουν το σχεδιασμό είναι ότι αυτήν τη φορά δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Γιατί απλούστατα η ουσιαστική ενίσχυση αποτελεί αδήριτη ανάγκη έτσι ώστε η ομάδα να προχωρήσει μπροστά αλλάζοντας ρότα. Με το υπάρχον υλικό δύσκολα μπορεί να …δει η Ομόνοια Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος. Να το διατυπώσω ακριβέστερα. Με τα κενά που υπάρχουν δύσκολα μπορεί να …δει η Ομόνοια Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος. Χρειάζονται παίκτες με ποιότητα τέτοια που θα ανεβάσει την απόδοση και θα αυξήσει την εμβέλεια της ομάδας.

Είναι περίοδος Ιανουαρίου, η κατάσταση για τους λόγους που όλοι ξέρουμε είναι δυσκολότερη από την περίοδο του καλοκαιριού αλλά η μοίρα –ή καλύτερα της Ομόνοιας το κακό κεφάλι - τα έφερε έτσι ώστε αυτήν τη φορά οι παίκτες που θα έλθουν τον …δύσκολο μήνα να είναι εκ των πραγμάτων κατάλληλοι να ανεβάσουν την ομάδα. Και όσο πιο γρήγορα, έλθουν τόσο το καλύτερο. Ας μην υπάρξει αυτή τη φορά εκνευριστική και κυρίως ζημιογόνα αναμονή, μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Οι ποδοσφαιριστές είναι σε άδεια που ολοκληρωθεί στις 28 του μηνός, ημερομηνία που θα επιστρέψουν στο «Ηλίας Πούλλος» .

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση