ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:48
 

Ομόνοια: Αριστερός μπακ συν... μια, δυο, τρεις κινήσεις!

Ο πήχης παραμένει ψηλά για τις επόμενες μεταγραφές

Η απόκτηση αριστερού μπακ αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα της ομάδας προγραμματισμού της Ομόνοιας και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι καθ’ ύλην αρμόδιοι. Στα φιλικά προετοιμασίας έπεσε σχεδόν όλο τα βάρος στον Μανρίκε (πρώτος σε λεπτά συμμετοχής), ωστόσο, οι «πράσινοι» ψάχνουν κάτι καλύτερο για τη συγκεκριμένη θέση.

Πέραν από τον αριστερό μπακ, η ομάδα προγραμματισμού θα ήθελε να κάνει ιδανικά τρεις ακόμα κινήσεις

Ο Αλεξάντερ Μπούτνερ, τον οποίο οι πληροφορίες φέρουν να βρίσκεται στην τελική λίστα των υποψηφίων, είναι μια τέτοια επιλογή. Πρόκειται για ποδοσφαιριστής ο οποίος διαθέτει ποιότητα, εμπειρία και παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο. Ενδεικτικό του πόσο ψηλά έχει τοποθετηθεί ο πήχης για την ενίσχυση της θέσης του αριστερού μπακ είναι το γεγονός ότι – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – ο 30χρονος Ολλανδός αποτελεί την 2η επιλογή της για το αριστερό άκρο της άμυνας!

Με τη μία ανοικτή θέση στο ρόστερ να είναι λοιπόν καπαρωμένη για τον αριστερό μπακ, απομένει μόλις μία ακόμα διαθέσιμη για τον κατάλογο Α’. Τι να προλάβει να πάρει και τι να αφήσει η ομάδα προγραμματισμού; Τα λάθη στο μεταγραφικό σχεδιασμό των προηγούμενων χρόνων και ειδικότερα οι επιλογές του περασμένου καλοκαιριού, έφεραν την Ομόνοια μπροστά στο... μονόδρομο του ξηλώματος του ροστερ.

Ιδανικά, η ομάδα προγραμματισμού θα ήθελε να έχει τρεις ακόμη ανοικτές θέσεις για να φέρει στην ομάδα ένα ακόμα κεντρικό αμυντικό, ένα αμυντικό μέσο και ένα ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης. Αν δούμε τις επιλογές που (δεν) διαθέτει αυτή τη στιγμή ο Χένιγνκ Μπεργκ, θα λέγαμε πως πρώτη προτεραιότητα θα έπρεπε να αποτελεί η απόκτηση ανασταλτικού μέσου, αφού στο ρόστερ δεν υπάρχει ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτή τη νευραλγική θέση.

Ανάγκη υπάρχει και για περαιτέρω ενίσχυση της γραμμής κρούσης, μιας και υπάρχει ένα ερωτηματικό δίπλα από το όνομα του Ματ Νταρμπισιάιαρ. Ποιον ποδοσφαιριστή θα δούμε στη νέα σεζόν; Τον επιθετικό που πέτυχε μόλις δύο γκολ σε 25 αγώνες πρωταθλήματος στην περσινή σεζόν ή τον Ματ των 47 γκολ σε 66 αγώνες της διετίας 2016-18;

Ανάγκη για ενίσχυση (τουλάχιστον ποσοτικά) υπάρχει και για το κέντρο της άμυνας, εκεί όπου υπάρχουν μόνο τρεις επιλογές καθαρόαιμων στόπερ (Λούφτνερ, Λανγκ και Κούσουλος). Υπάρχουν πάντως και ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν αν χρειαστεί ως κεντρικού αμυντικοί, γεγονός που ενδεχομένως να καθιστά την ανάγκη για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση πιο χαμηλά στις προτεραιότητες της Ομόνοιας.

Σε περίπτωση πάντως που η ομάδα προγραμματισμού αποφασίσει ότι είναι απαραίτητα η περαιτέρω ενίσχυση και στις τρεις γραμμές, τότε υπάρχουν οι τρόποι και το χρήμα (υπάρχει η εκφρασθείσα διάθεση του Σταύρου Παπασταύρου να πληρώσει αποζημιώσεις για να σπάσει συμβόλαια, αν φυσικά κριθεί αναγκαίο) για να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

Θυμίζουμε επίσης πως υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Άλβες για δανεισμό ή και αποδέσμευση του σε περίπτωση που δεν ικανοποιήσει, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και άλλος ποδοσφαιριστής από το ρόστερ για να αποκτηθεί κάποιος καλύτερος στη θέση που αγωνίζεται. Ανοικτό είναι πάντα και το ενδεχόμενο απόκτησης ποδοσφαιριστή καταλόγου Β’.

Σχόλια αναγνωστών

Βροχές προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία

«Μήπως θα πρέπει, εκεί στην Σύνταξη, να αποφασίσετε : Η "Ελευθερίας" είναι Πλατεία ή...............γέφυρα ...»
Γιαννούλης Σολομωνίδης  |  10:35

Τσαβούσογλου: Θα προστατεύσω τα πλοία μου αν χρειαστεί

«Τί `έξυπνο` παλλικαρούι!!! »
ΑΚΑ  |  10:13

Μητσοτάκης: Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, κατεγράφησαν οι διαφωνίες

«Τεράστιο επίτευγμα Ο Τούρκος Πρόεδρος και ο Έλληνας Πρωθυπουργός ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ...»
YIANNOULIS  |  18:05

Υπ. Δικαιοσύνης: Δεν θα καταργηθεί η κάρτα οπάδου

«Αντε καλέ, η κάρτα φιλάθλου φταίει»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:41

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X