ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Αρχή για τη σωστή τροχιά

Προσήλωση στους βασικούς στόχους

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πέτρος Παπαγιώργης 

Τεράστιας (ψυχολογικής κυρίως) σημασίας ήταν η χθεσινή νίκη της Ομόνοιας επί του Άρη στην Λεμεσό.

Άλλαξε κάτι (αγωνιστικά) άμεσα με αυτό το αποτέλεσμα; Φυσικά και…όχι. Τι μπορεί να αλλάξει ένα και μόνο ματς όλα αυτά τα στραβά και ανάποδα που έγιναν μέσα στη χρονιά; Η Ομόνοια δεν γίνεται από τώρα μέχρι τη λήξη της σεζόν ομάδα μοντέλο.

Στην Ομόνοια, αρχής γενομένης από το χθεσινό ελπιδοφόρο παιχνίδι πρέπει να συμβιβαστούν με όλα τα αρνητικά που υπάρχουν, (να μην τα ξεχάσουν, αλλά να τα διατηρούν ως διδάγματα), να προσηλωθούν στους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν, παραμένοντες σε τροχιά Ευρωπαϊκής εξόδου μέσω πρωταθλήματος και σε τροχιά κατάκτησης του κυπέλλου.

Να επικεντρωθούν στις υποχρεώσεις τους, σε πρωτάθλημα και κύπελλο συνεχίζοντες με θετικότητα, την ερχόμενη Τετάρτη στο ΓΣΠ (7μμ) με αντίπαλο την ΑΕΖ στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola αυτό που άρχισαν χθες.

Κέρδος από τη χθεσινή νίκη είναι και η επάνοδος κλίματος ηρεμίας. Αυτές τις μέρες κανείς δε θα θυμηθεί τα του κακού και καθυστερημένου σχεδιασμού. Αμφισβήτηση, μουρμούρα, και όλα τα σχετικά …αναστέλλονται

«Το κεφάλι χαμηλά και πολλή δουλειά ». Αυτό είπε χθες ο Γιάννης Αναστασίου που με τις παρεμβάσεις του στο παιχνίδι βοήθησε την ομάδα βελτιώνοντας την ανασταλτική της ανταπόκριση στις συνθήκες πίεσης που επέβαλε ο αντίπαλος.

Αυτά (το κεφάλι χαμηλά και πολλή δουλειά) λοιπόν οφείλουν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές που μετά το χθεσινό ματς νοιώθουν να έχουν ελαφρύνει τα πόδια τους, αφού απαλλάγηκαν από μεγάλο βαρίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση