ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Αυτό που δείχνει κάθε βδομάδα

Τι πρέπει να κάνει στα 6 βήματα

Newsroom 24sports

Η Ομόνοια τρέχει σερί 20 ματς στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα. Είναι πρωτοπόρος στο βαθμολογικό πίνακα και βρίσκεται στο +4 από τις δύο ομάδες της Λεμεσού, Απόλλωνα και ΑΕΛ. Έχει σε σύνολο 30 αγώνων, 66 βαθμούς έναντι 62 των δυο συνδιεκδικητών. Έχει δεχτεί τις λιγότερες ήττες (2) και τα λιγότερα γκολ (14) από κάθε άλλη ομάδα.

Στο πρωτάθλημα –όπως και σε κάθε πρωτάθλημα ανά την υφήλιο- κάθε Κυριακή τα πράγματα μπορεί να έρθουν ανάποδα. Άλλωστε έχουμε ακόμα δρόμο. Έτσι κανείς δεν μπορεί να εκφράζεται με σιγουριά για το ποια ομάδα θα τερματίσει στην πρώτη θέση με το φινάλε του πρωταθλήματος.

Υπάρχει όμως ένα προβάδισμα στα προγνωστικά για λογαριασμό της Ομόνοιας. (Πέραν της αντικειμενικής βαθμολογικής πτυχής).

Αυτό που σημειώνουν άπαντες για τη φετινή ομάδα του τριφυλλιού είναι το ότι ακόμα και στη μέτρια μέρα της, έχει τον τρόπο, έχει το «μέταλλο» να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Το έχει σε έντονο βαθμό. Και σε  μεγαλύτερο (βαθμό) από τις άλλες δυο ομάδες.

Έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ και το δείχνει κάθε βδομάδα ότι θέλει να πάρει τον τίτλο. Προσέξτε αυτό το «κάθε βδομάδα». Αυτή τη διάρκεια πρόθεσης. Διάρκεια που κρατάει 43 ματς. Τόσα έχει δώσει η Ομόνοια φέτος για όλους τους θεσμούς που λαμβάνει μέρος. Η Ομόνοια έχει δώσει φέτος τα περισσότερα ματς από κάθε άλλη ομάδα. Έχει σημασία να μετριούνται όλα και όχι μόνο αυτά του πρωταθλήματος. Δείχνει τη δύναμη της θέλησης.

Εξι βήματα έχουν μείνει για το τέλος. Ένα βασικό πράγμα έχει να κάνει η Ομόνοια στην τελική αυτή διαδρομή στην οποία για την ώρα έχει πάρει κεφάλι. Να δείξει αυτό που δείχνει κάθε βδομάδα σε όλη την τρέχουσα σεζόν. Ότι δηλαδή θέλει να πάρει τον τίτλο.

Αν το κάνει δεν το παίρνει «περπατώντας», αλλά …το παίρνει!

Τα έξι βήματα που μένουν

5η αγωνιστική Δευτέρα 5 Απριλίου 2021
19:30 Απόλλωνας – Ομόνοια
6η αγωνιστική Κυριακή 11 Απριλίου 2021
19:30 Ομόνοια – Ολυμπιακός
7η Αγωνιστική
Σάββατο 17 Απριλίου 2021
19:30 Ανόρθωση – Ομόνοια
8η αγωνιστική Ομόνοια-ΑΕΛ
9η αγωνιστική ΑΕΚ-Ομόνοια
10η αγωνιστική Ομόνοια-Απόλλωνας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση