ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:11
 

Ομόνοια: Αυτός είναι ο επενδυτής!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο επιχειρηματίας που έχει δείξει ενδιαφέρον για να επενδύσει στην Ομόνοια είναι ο Σταύρος Παπασταύρου.

Newsroom 24sports

Σε πολύ προχωρημένο στάδιο επαφών βρίσκεται η ομάδα των επιχειρηματιών, μελών και φίλων, της Ομόνοιας με επενδυτή από το εξωτερικό με στόχο την τελική συμφωνία. Αυτές ήταν και οι τελευταίες εξελίξεις στο όλο θέμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο επιχειρηματίας που έχει δείξει ενδιαφέρον για να επενδύσει στην Ομόνοια είναι ο Σταύρος Παπασταύρου. Είναι Κύπριος επιχειρηματίας που ζει στην Αμερική και βρίσκεται σε επαφή με την ομάδα επιχειρηματιών και μελών της Ομόνοιας για τη σύναψη συμφωνίας.

Ο Παπασταύρου ασχολήθηκε αρχικά στον τομέα των κατασκευών και το 1997 ίδρυσε την Money Source μια εταιρεία η οποία ασχολείται με ιδιωτική δανειοληψία (Ιδιοκτήτης Τράπεζας). Ο Σταύρος Παπασταύρου έχει στενή σχέση με μέλη και φίλους της Ομόνοιας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αναμένεται πως θα έρθει σύντομα στην Κύπρο για περαιτέρω επαφές, ώστε να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα.

Τα δεδομένα μέχρι στιγμής είναι θετικά και αυτό που πρέπει να διαφανεί είναι αν όντως θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ της ομάδας επιχειρηματιών και μελών της Ομόνοιας με τον Σταύρο Παπασταύρου. Ο στόχος των επιχειρηματιών – μελών του σωματείου δεν είναι άλλος από τη διασφάλιση του σωματείου.

Μάλιστα με τη πιθανή συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών η Ομόνοια θα μπει σε διαδικασία αποπληρωμής των δανείων της. Παράλληλα αυτή η συμφωνία θα επιτρέπει στην ομάδα να είναι ανταγωνιστική μέσα από το μπάτζετ της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Ξεκινά έρευνες στο «6» η ΕΝΙ

«Ο θεός να προστατεύσει την κυπριακή ΑΟΖ από την Τουρκία. Αμήν.»
Marios  |  04:22

#PoliticsBlog Γιατί το ΑΚΕΛ «πυροβολεί» τον Χριστοδουλίδη;

«Στην Καθημερινή φαίνεται πως έδωσαν στον Χριστοδουλίδη το Αλάθητο του Πάπα. Σε λίγο και σε εικόνισμα. ...»
Ένας Πολίτης  |  13:58

Για ακόμα μία χρονιά στις «ελαττωματικές» δημοκρατίες η Κύπρος

«Μα είναι δυνατό να έχουμε ελληματική δημοκρατία? Εμείς που έχουμε πρόεδρο τον Αναστασιάδη και ...»
ΑΚΑ  |  10:24

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου  |  21:53

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X