ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Βάλτε της ακόμη πιο δύσκολα!

Πρόσθεσε μία ακόμη πολύτιμη νίκη στο ενεργητικό της και προχωρά γοργά στην πορεία διεκδίκησης του τίτλου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Από τις 19 Αυγούστου μέχρι σήμερα η Ομόνοια έχει δώσει 31 παιχνίδια, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Ένα σύνολο ποιοτικό, ισορροπημένο, ατσαλένιο, δυσκολοκατάβλητο, που όταν αποφασίζει να εκδηλώσει επιθετικές τάσεις, όταν δηλαδή παίξει κυριαρχικό επιθετικό ποδόσφαιρο, (γιατί δεν το κάνει σε σταθερή βάση), είναι όχι ασύλληπτο, αλλά εφιαλτικό για κάθε άμυνα και προσφέρει θέαμα. Κρίμα που σε αυτές τις στιγμές δεν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο για να το απολαύσει.

Αυτή η ομάδα με αυτά τα χαρακτηριστικά και με αυτό το πολύ δύσκολο δρομολόγιο, όχι μόνο αντέχει, αλλά βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 40 βαθμούς, έχουσα ένα αγώνα περισσότερο από τον Απόλλωνα, που έχει τους ίδιους βαθμούς.

Οκτώ ματς μέσα σε ένα μήνα

«Ήταν δύσκολο το πρόγραμμα μετά την πρωτοχρονιά και είμαι έκπληκτος που παίξαμε τόσα πολλά παιχνίδια τόσο κοντά γιατί υπήρχαν ημερομηνίες. Δεν ήταν ο καλύτερος προγραμματισμός».

Αυτά επεσήμανε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το χθεσινό ματς θέλοντας να υπογραμμίσει τη δυσχέρεια για τους ποδοσφαιριστές του. Ένα πρόγραμμα ασύνηθες για τα Κυπριακά ποδοσφαιρικά. Παράλληλα ο Νορβηγός αφήνει σαφείς αιχμές για τον προγραμματισμό.

Να θυμίσουμε τα ματς της Ομόνοιας εντός Ιανουαρίου. Οκτώ ματς μέσα σε ένα μήνα. Αγώνας κάθε τρεις μέρες, εκτός από μια φορά που μεσολαβεί εβδομάδα μεταξύ δυο αγώνων και άλλη μια, που μεσολαβούν τέσσερις. Οντως δύσκολο πρόγραμμα σε σχέση με τη συχνότητα των αγώνων.

3.1.21 ΑΕΚ-Ομόνοια 0-3
6.1.21 Ομόνοια-Απόλλωνας 2-1
9.1.21 ΑΕΛ-Ομόνοια 1-1
13.1.21 Aπόλλωνας- Ομόνοια 0-0
16.1.21 Ομόνοια-Εθνικός 2-0
23.1.20 ΕΝΠ-Ομόνοια
26.1.20 Ομόνοια-Ολυμπιακός
30.1.20 Δόξα-Ομόνοια

Επειδή όμως αυτή η ομάδα δείχνει ότι αντέχει και δεν της πάει η μιζέρια… βάλτε της ακόμη πιο δύσκολα!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση