ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Βήμα απόκτησης Λοβέρα

Νέος γύρος επαφών για την επιστροφή του Αργεντινού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τα τελευταία 24ωρα αρκετά δημοσιεύματα στην Ελλάδα αναφέρουν πως η περίπτωση Λοβέρα κλείνει θετικά στην Ομόνοια, με τον Αργεντινό να βάζει την φανέλα των «πρασίνων» και τη φετινή χρονιά με τη μορφή δανεισμού απ’ τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Οι πληροφορίες απ’ τον κύκλο της Πειραιώτικης ομάδας αναφέρουν πως έχει ξεκινήσει και πάλι ένας νέος γύρος επαφών μεταξύ των τριών πλευρών προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή. Για την ώρα τελική απόφαση / κατάληξη δεν υπάρχει, όμως ο νέος κύκλος επαφών αυξάνει αρκετά τις πιθανότητες να βάλει ξανά την φανέλα με το τριφύλλι ο Αργεντινός.

Στην Ομόνοια πάντως η περίπτωση Λοβέρα βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Οι «πράσινοι» γνώριζαν εξ αρχής που επρόκειτο για μια δύσκολη περίπτωση η οποία θα ξεκαθάριζε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Αφού έδειξαν την κατάλληλη υπομονή φαίνεται πως πλέον υπάρχει πρόσφορο έδαφος για μια σημαντική επιστροφή.

Στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος, με τις πιθανότητες που θέλουν τον Λοβέρα να γίνεται εκ νέου κάτοικος «Ηλίας Πούλος» να είναι αρκετές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Το κύπελλο ήρθε με τη σφραγίδα του Ανσαριφάρντ ο οποίος δικαίωσε όλους όσοι δούλεψαν για να έρθει στην ομάδα
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ