ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Δεν αγχώνονται, μα έρχονται μεταγραφές

Κάτι... ψήνεται από τους «πράσινους»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Δημοσιεύθηκε νωρίτερα η μεγάλη συνέντευξη του Γιέσπερ Γιάνσον (εδώ) στο κανάλι της Ομόνοιας. Ο Σουηδός αναφέρθηκε στο μεταγραφικό πλάνο, αλλά και στο ότι το «τριφύλλι» τη δεδομένη στιγμή δεν... καίγεται για προσθήκες.

Οι φίλοι της ομάδας άκουσαν πολλά για τα θέματα του μεταγραφικού σχεδιασμού, μπορεί ο κ. Γιάνσον να κράτησε... χαμηλά τον πήχη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι στα σκάρια.

Στο «τριφύλλι» είναι ξεκάθαρο ότι θα γίνουν μεταγραφές, ήδη η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές. Απλώς, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Αθλητικός διευθυντής των «πρασίνων» επιλέγει να επικοινωνεί με τον κόσμο.

Κάτι ανάλογο είχε πράξει και το καλοκαίρι, με τις προσθήκες να έρχονται στη συνέχεια. Οι ανάγκες είναι ξεκάθαρες και εκεί αναμένεται να κινηθεί το «τριφύλλι» και στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι.

Νωρίτερα κυκλοφόρησε το όνομα του Λευκορώσου φορ, Βλάντισλαβ Μοζόροφ, ένα παίκτη ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στα θέλω του Σουηδού. Ο Αθλητικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έχει την δική του φιλοσοφία, που τον ωθεί κυρίως στο να εντοπίζει νεαρά ταλέντα τα οποία θα αναπτύσσονται με στόχο τη μεταπώληση τους σε μεγαλύτερα κλαμπ.

Επομένως αυτές είναι και οι περιπτώσεις στις οποίες ρίχνει βάρος στο μεταγραφικό παράθυρο Ιανουαρίου η Ομόνοια. Άλλωστε κοινός παρονομαστής όλων των συνεντεύξεων του Γιάνσον, είναι το ότι θέλει να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας παίρνοντας ποδοσφαιριστές με προοπτικές.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση