ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Δεν κουνιέται φύλλο

Εις βάρος των «πρασίνων» κυλάει ο χρόνος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μια σύντομη βόλτα στα σόσιαλ μίντια της Ομόνοιας χρειάζεται να κάνει κάποιος για να αντιληφθεί την έντονη επιθυμία των οπαδών του «Τριφυλλιού» για ενίσχυση, με την ομάδα τους να αποτελεί το μοναδικό κυπριακό σύλλογο πρώτης κατηγορίας που δεν έκανε μέχρι στιγμής κάποια μεταγραφή!

Μπορεί ο Χένινγκ Μπεργκ να τονίζει με το τέλος κάθε αγώνα ότι για να γίνει κάποια κίνηση θα πρέπει να βρεθεί κάποιος ποδοσφαιριστής καλύτερος απ’ αυτούς που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ, τονίζοντας και τις δυσκολίες που προκύπτουν με τα συμβόλαια και τον κορωνοιό, αλλά ακόμη κι έτσι... στα πράσινα στέκια κυριαρχεί η άποψη πως παρατηρείται σημαντική καθυστέρηση σε αυτό το κομμάτι.

Μια άποψη με την οποία δύσκολα θα διαφωνήσει κανείς, καθώς ήδη βαδίζουμε στην τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου και όχι μόνο δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής κάποιος παίκτης, αλλά ούτε προκύπτει και κάποιο όνομα που να ενδιαφέρει ή με τον οποίο οι «Πράσινοι» να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις μαζί του.

Σαφώς και δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να μιλάνε με κάποιον οι υπεύθυνοι της Ομόνοιας, ωστόσο αυτό δεν αφαιρεί απ’ το γεγονός πως ο χρόνος κυλάει εις βάρος του λευκωσιάτικου σύλλογου και ενώ οι εμφανίσεις του δεν θυμίζουν σε καμιά περίπτωση την περσινή πρωταθλήτρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση