ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Δεν «παίζουν» μόνοι Μπισόλι / Ανσαριφάρντ

Οι «πράσινοι» εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις για την μεσοεπιθετική γραμμή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά την απόκτηση του Κασαμά, προτεραιότητα στην Ομόνοια βρίσκεται η ενίσχυση στην γραμμή κρούσης με τους Μπισόλι και Ανσαριφάρντ να βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Νιλ Λένον. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνοι ποδοσφαιριστές που εξετάζουν οι «πράσινοι» για την κορυφή της επίθεσης.

Οι περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών που έπαιξαν πριν λίγα 24ωρα στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας, μόνο εύκολες δεν είναι. Ο μεν Μπισόλι πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά στη Βραζιλία και πρόθεση του αυτή την ώρα είναι να παραμείνει στη χώρα του και για την επόμενη σεζόν. Επίσης οι προσθήκες από την χώρα της Λατινικής Αμερικής «κρύβουν» αρκετές ιδιαιτερότητες και δεν είναι εύκολο να κατηφορίσει ένας ποδοσφαιριστής για τη Κύπρο.

Από την άλλη, για τον Ανσαριφάρντ υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της Κεντρικής Ευρώπης, ενώ το όνομα του Ιρανού συνδέθηκε μέχρι και με συλλόγους της Ινδίας. Προτεραιότητα για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όμως είναι να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ευρώπη, με το έργο των «πρασίνων» να μην είναι εύκολο όσο αφορά την ένταξη του στο δυναμικό της ομάδας.

Έτσι ο Νιλ Λένον έχει εντοπίσει και κάποιες άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την θέση του «εννιαριού» και τα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις μιας και το μεταγραφικό «παράθυρο» κλείνει σε πέντε ημέρες από σήμερα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση